bburcu Merhabalar. Bugün aşıyı yaptıracağız ama ondan öncesinde ateş düşürücü kullananlar var mı önlem olarak? Aşının etkileri nasıl oldu?
hypatia bburcu biz öncesinde değil sonrasında kullandık. Doktorumuz öyle söylemişti. Siz de doktorunuza danışın öncesinde vermeden. Ateşi en fazla 37 oldu sorun yaşamadık çok şükür
Badem bburcu merhaba, 3 yaşındaki oğlum son dozu oldu dün, 1.5 yaş kızım 2. Dozu oldu. Ateş yaptı ikisinde de şuan kızımın ateşi var hala. Öncesinde kullanmak bir işe yaramıyor ateş çıkarsa verirsiniz
Kk41 bburcu Kullanmadım gece 38 i buldu eklem yerlerine ıslak havlu koydum. İlaçsız atlattık. 38 den yukarı cıkmadı.Huzursuzluk falan yapmadı
Milagrosoreiro bburcu Biz aşı olduktan sonra verdik ateş olmadı çok şükür.Ama inanılmaz bi kas ağrısı yaptı bebeğimde 2 gün sürdü huzursuzluk oldu sürekli ağladı inşallah sizde olmaz
Muhasebeciana bburcu oncesinde kullanmadik hic bir asisinda oldugu gibi sadece bexeroda asidan hemen sonra ates cikmasini beklemeden eve gider gitmez 1 cay kasigi calpol verdirmisti doktorumuz ates durumuna gorede 4-6 saatte bir tekrarlayin demisti cok sukur sadece 12 saat arayla vermistim gece rahat olalim diye en fazla 37.5 olmustu kizimin atesi insallah sorunsuz atlatirsiniz gecmis olsun simdiden
bburcu Muhasebeciana bilginiz var mı acaba? Calpol ve türevleri açıldıktan sonra etkisini yitiriyor diyorlar. Birkaç ay önce kullandım dolapta duruyor öyle
Ultraslan40 bburcu ateş olup olmayacağı belli değil, o sebeple boş yere şurup vermemeniz daha doğru olur. Biz de ateş olmadı.
Masaltos bburcu bunu geçen dr sormuştum 2 ay önce verdiğim calpolü verebilirmiyim diye verebilirsin koruyuculuğu vardır hala dedi.
Muhasebeciana bburcu eczacimiz bize 6 ay kullanabilirsiniz demistib6 ayda 3 kez falan kullandik biz oylece sise duruyor suan
Ultraslan40 bburcu inşallah olmaz, bacak ağrısı çok oldu yalnız. Bir de calpol 1-2 ay içerisinde kullanılır sonra etkisini kaybeder. Tedbir amaçlı yenisini alın derim.
Elmaliturta_ bburcu merhaba evet bu marka biraz ateş yapıyor. Öncesinde değil de genelde eve dönünce veriyordum 1-2 defa vermem yeterli oluyo