Alyask Kızım 2 aylık gögüslerınde sertleşme farkettım duş aldırırken çok degıl ama sert sanki ıcı dolu gıbı annem süt dolar ıcı masaj yap dağıt dedı basına gelen var mı nasıl gecırdınız?
Assllhn Alyask oğlumun öyleyim benim.Benim.annem de sizin anneniz gibi demişti ama çocuk doktorumuz sakın masaj yapmayın kendiliğinden geçer dedi ve şuan yok
Adelimmm Alyask benım kızımında öyleydi doktorumuz sakın ellemeyın sıkmayın kendı kendıne geçer dedi geçti de benım annemde masaj yap dmıstı
DenizRuya Alyask Benim kızımda da vardı doktor sakın elleme masaj yapma sıkma kendi geçer dedi ve geçti canım
HYM Benim kızım içinde annem ve kayın validem süt dolmuş yağ işe masaj yap dağılsın yoksa ağırır oraları dediler bende yaptım vede geçti
TZA DenizRuya @Alyask bizim doktorumuzda kesinlikle dokunma kendisi geçer dedi. Annem süt dolar masaj yaparız demişti yaptırmadım kendi geçti
Aleynaozkaya Alyask canım o çok ciddi bişey kaynanam bana söyledi bi akrabasının bebeği bu yüzden ameliyat olmuş. Süt dolarmış. Benim bebeğim erkek ama yine de kontrol ediyoruz sen ovala her gün banyodan sonra masaj yap
DefDora Alyask bizde olmadı ama doktorumuz uyardı annenler masaj yapalım der sakın masaj yapma diye. Senden gelen hormonların dolayı olur normal bir durum dedi
EnesEge Ovalandgı yada sıkıldığı taktirde mastit olma riski var bu yüzden ameliyat olan bebekler var internetten araştırın bende 2 gün cevremdekiler yüzünden ovaladım sonra açıp izledim doktor açıklamalarını ve bıraktım .