MervosP Merhaba kızlar bazılarınız biliyordur evde 7 gün Yoktum ve eşim olvsk insan evi süpürmemiş mutfakta krııntılar kalmış yerlerde karıncalar görüyorum napmam gerekiyor nasıl kurtulacam gördükçe kasınıyorum en sevmediği şey
Deryadila25 MervosP benim evdede cıktıya naptısa yok olmuyor hergun evş domestosla siliyorum yıne aynı oysaki sıfır daire bende burda beklim belki bi cözüm okurum yorumlarda
Merveges MervosP benimde oğlumun odasından çıktı annem karbonat çok dedi döktüm sonra yok oldular bir dene istersen
erdeminannesi12 MervosP geçtiği yerlere karınca yemi koyun granül şeklinde satılıyo onlar oraya toplanıyo zaten o yemide yuvalarına götürüyolar sonra bir daha gelmiyolar ben öyle kurtuldum
-erCansu- MervosP Benm perdelerimde yemek masamda bile geziyolardi çözümü üzülerek karınca granulunde buldum toplu katliam oldu ama yapacak biseyin yoktu öğün bugündür hiç yoklar
Babygirl2021 MervosP bayerin karınca granülü var ben yaz başı döküyorum tekrarlamama gerek bile kalmıyor
Merveges MervosP duvar diplerien döktüm çıkan yerlere gördüğüm yerlere döktüm 2 gün içinde yoktular baya var di halıda falan geziyorlardi