busrasilra14 Kizlar merhaba. Dolap uygulamasindan urun sattim ilk satisim. Birsey sormwk istiyorum bilen varsa cok sevinirim. Ben şimdi kargoliyacagim ne zaman para hesabima gecicek
tontisbebegim busrasilra14 kargolayacaksınız. Karşı taraf ürünü onaylayacak düzgün gelirse. Sonra banka hesabınıza geçirebilirsiniz
Berenkooommm busrasilra14 merhaba ürün eline ulaşınca onaylayacak şayet onaylamasa bile 3 gün içinde otomatik olarak paranız gelicek
busrasilra14 Ayse3535 peki kargoya vericem ya sistemin bana verdigi kodla birlikte. Sonra kargocudan bir kod alicakmiyim sisteme islemek icin
busrasilra14 tontisbebegim peki kargoya vericem ya sistemin bana verdigi kodla birlikte. Sonra kargocudan bir kod alicakmiyim sisteme islemek icin
busrasilra14 BademsMam peki kargoya vericem ya sistemin bana verdigi kodla birlikte. Sonra kargocudan bir kod alicakmiyim sisteme islemek icin
busrasilra14 Ayycann ben nisanlik kargolayacagim once nisanligim kendi kumastan poseti bar zaten ya onu da alcam buyuk bir posete koyup bantlicam
AmazonMom busrasilra14 bugün bnde dolaptan kimono ve hasır şapka sipariş ettim gelirmi diye korkuyordum 😂😂😂
busrasilra14 AmazonMom valla gelir bence kuzum. Cunku 4 gun icinde kargola sorumlulugu veriyorlar benim musterim pazar almis bugun hemen gotuedum kargoya. İnsallah sorumluluk sahibi biridir 🙄🙏