egelsenkonuss Kızım yalnizca sağ memeyi emiyor sol tarafın ucunu tutamadivi için ememiyor (silikon ucu denedim almadı) tek memeyle de doymuyor saat başı uyanıp süt istiyor ben napicam sütüm çok yok diye mi doymuyor yoksa tek memeyle mi alakalı
Tubafadime egelsenkonuss canim benim kizimda öyleydi tek memeyi emmek istiyordu öbürünü istemiyordu. Yara olmuştu midesi bulaniyordu. Bol bol emzirmeye çalışın o göğsü yada sağın yoksa azalıyor ordaki süt benimkide tek göğsümü emiyor doyuyor suan oğlum öbürünü sonraki emme saatinde emiyor bende dogumu yapiyorum yanlışlık yapıyorum bilemiyorum bugün kontrolünü var ebeye sorucam 16 günlük.
egelsenkonuss Tubafadime ya bı de benim kızım 9 gün kuvezde kaldı sağıp götürüyordum göğüslerim taş gibiydi iki saatte bir şimdi yumuşak saat başı emdiği halde iki saate emdiği halde normal mi ya
Tubafadime egelsenkonuss inan canim benimkide oyle yumusak ama normal heralde saat başı emdiği için dolmasına izin vermiyor ondan yumuşaktır canim benimki 2 saatte 1 emiyor yumusak bide uyursam anca şişiyor.
egelsenkonuss Tubafadime benimde öyle ama ilk zamanlardaki gibi değil ya çok kafama taktım ya doymuyorsa diye