Sibelaslan Bebekler bu hareketi kaçıncı ayda yapar https://resimyukle.org/i/3b6e9968-7ca5-496e-89b0-bf98a5ba72d9.dc0sv
bikerem Sibelaslan 3 ay bittikten sonra yapmaya baslayabilir,cunku once net bir sekilde boynunu tutmasi gerekir. Tummy time hareketleri kesinlikle cok cok faydalıdır
ilknur02 Sibelaslan 2 aylıkken yapmaya başlamıştı şuan 3 ay 22 günlük kendi kendine dönebiliyor etrafında , önce sırt üstü sonra yan sonra yüzüstü sonra da atıyo kendini direk sırt üstü her bebek değişkenlik gösterir tabiki :)
KaderSan Sibelaslan beni im oğlum 2 aylıkken yapmaya başladı. Suan 3 ay 18 günlük çok iyi kaldırıyor. Ama her bebek farklılık gösterebilir
nerisduygu dört aylık gibi başlamıstı kızım ama her çocuk değişkenlik gösterebilir sırt üstünden yüzükoyun çok rahat dönüyo ama geri sırt üstü dönemiyo 6 aylık olduk
Sibelaslan nerisduygu ya bende bi video izledim orda 3 aylık benek bu hareketi yapıyordu benim bebeğimde 2.5 aylık nezamn yapar diye merakkettim yüzüstü yatırıyorum ama daha kalkamıyo başını çöm tutamıyo
Sibelaslan bikerem evet yüzüstü yatırıyorum ama yanağının üstüne yatıp masum masum bakıyo ilgi yoksa hemn ağlıyo 🤣
Beren-2020 Kizimda 2.5 3 aylıkken kafasını tutabiliyordu ama her bebek farklı daha geç yapsa bu bir sorun değildir
Gizem_ar 3 aydan sonra yapmaya başladı her bebek farklı daha erken yada gec yapabilir takılmayın vakti gelince herşeyi yapacaklar zaten 🤗