Enameloma Bebeğim 3,5 aylık ve emziriyorum. Bu gece birden sağ göğsümde şiddetli bir ağrı başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bebeğimi o göğsümden emzirirken ağrım daha da şiddetlendi. Bu tarz bir şeyler yaşayan var mı?
Jument Enameloma bende de 2 kez oldu. Bebeğime o göğsümü boşalttırdım yani tamamen emdi .. o şekilde rahatlamıştım..
Kaganalis Enameloma ay tikanmis gogsunuz. Sik sik emzirin ya da sagim yagin. Ilik uygulama yapin. Ama eger atesiniz cikarsa titremeye bazlarsaniz. Gogsunuzu ateslenirse bence doktora gidin. Mastite cevirebilir. Allahnsifa versin cok zor. Birde bebegi baska pozisyonlarda emzirin belki bosaltamadigi bir kanal vardir.
mucizelerimhu Enameloma Benimde oldu ilk çocuk olduğu için mi bilmiyorum ilk çocuk olunca süt kanalları açılıyor diye ağrı yapar duymuştum. Benimde 3-4 aylıkken oldu gece ağrısıyla uyanırdım hatta ve sürekli o göğsümden verirdim iyice boşalınca ağrısı geçerdi bide tabi bakardım kan degilmi yani mastit oma göre verirdim. Sizde bakin ona göre sürekli o göğsü verir
Enameloma Ben de onu düşündüm sıcak uyguladım ama sağmaya çalıştım süt gelmedi. Şimdi de soğuk uyguluyorum ama pek işe yaramadı:(
egelsenkonuss Enameloma ateş ishal falan eşlik ederse durmayın hastaneye gidin benim hemşire arkadaşım soğuğun daha iyi geldiğini söylemişti buza devam edin bence
Enameloma Jument yeni doğum yaptığım dönemde olmuştu ama 3,5 aydın emziriyorum artık olmaz böyle şeyler diye düşünüyordum ama işte. Allahtan annem yanımda bütün gün bebeğimle ilgilendi ben yattım dinlendim
Enameloma Kaganalis aynen dediğiniz gibi olmuş. Dediklerinizi yaptım şimdi biraz daha iyiyim inşallah yatına kadar her şey geçer.
Jument Enameloma Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.. iyi ki varlar. 🙏💞 Bir derdimiz oldu mu hemen koşup geliyorlar.
Kaganalis Enameloma eger tikandiysa yada mastite dönüyorsa tek emzirmede acilmayabilir. Bir kac gun boyunca tekrarlayin siz her ihtimale karsi her emzirmede masaj. Sicak uygulama. Daha sonra emzirme. Farlı pozisyknlar ozellikle canta tutusu deniyor bakin netten. Sonra kalan sutu mutlaka sagarak bosaltin mememyi. Allahnsifa versin