Selamun aleykum canlar
Cocugum 11 ay 5 günlük cok asabi yani goruyorumki diger cocuklarin normal yada birazcik aglamali oldugu seylere bu cok gergin
Azeru oldugum ichin fikrimi daha net anlatamiyorum
Yeni saat 7 bucukta uyuttum bagirarak uyandi dusundumki ya korktuu ya neresise agriyor iste kulsgina ilac doktum susmadu karnini sirtini ovkaladim susmadi
Dusundumki kabus gormus ne yaptim susmadi
Iste boyle bilmiyorum nasil yazayim anlatayim yani dayanilmaz bagiriyordu bogazini boyle sıkıyordu sesi degisti ne kadar cigliklar attisa ayaklarini cirpiyo boyle az kalsin acil duruumu arayacaktim yani o kadar agladi o kadar agladi normal degil cok kotu bi sekilde agladiki yarim saat icini cekti sesi batti
Oldugundan ve yasina uygun olmayayacak kadar cok asabi cok
Doktora gotureyim diyorum düşüyorum ki uyku ilaci yazar ya oyle ci sey yazarki bir yerine esasende beynine ziyan olur ya dahada kotulesir ya tersine giden birsey olur ve dahasu….
Ilaclardan olabildigince uzak duruyorum
Napim bilmiyorum bu kadar asabilik olsun istemiyorum 😔😔😔
Anne sütü verdugumde 3 ayindada boyle dehsetli aglamisdi ilk defa o kadar stres çektimki yavas yavas azaldi sutum ve daha gelmedi
Elimde degul o kadar dehsetli agliyo ki elim ayagim esiyo
Hep boyle aglamiyo tabiki onlara bi sey demiyorum cocuk aglar ama iste bu tur seyler oldugunda elim ayagim esiyo
Siz ne derdiniz ve ya uygun gorurdunuz? Beli benim.durumda olsnlar var yada daha beteri