Cigdemmi Birbebekkkbircicek Mekonyum gelir bir süre normaldir.Mama olayında acayip bir toplum baskısı var.İlk günlerde süt gelmeyebilir.Doktırum bana süt yoksa mama var demişti.Çokta iyi bir doktordur.
Birbebekkkbircicek Cigdemmi mama verdim çocuğum rahatladı uyudu 😩 açmış bebeğim sütüm yok resmen sezeryan oldum ne zaman sütüm gelicek 😞😞
Blt-aslmom Birbebekkkbircicek ben iki gün hastanede yattım sütüm çok azdı eve geldim komposto bol bol içtim su yemek ılık duş felan baya bir geldi şükür hatta taşıyordu sizde öyle yapın gelir belki 6 ay oldu doğum yapalı benim sütümde çok çok azaldı 😏
Ayazimmm Birbebekkkbircicek memeden inmeme sebebi sizi istemesi yakınızda olmak istemesi. Hemen süt öyle foşur foşur gelmez lütfen aklınıza kötğ şey getirmeyin. Sütünüz var ve yetiyor. Bebeğiniz dünyada yeni ve bir tek sizi biliyor yakınızda olmak istiyo gayet doğal
endoplazmikretikulumiste Birbebekkkbircicek biliyorum gelmesede sağım yapacaksın hemde 2 saatte bir 15 dakika dıyorum, birde yediklerine kimyon serpiştir günlük 3,5 lt suyunu mutlaka iç sütün %80 i su vucuda su vermezsek süt yapamaz
Birbebekkkbircicek endoplazmikretikulumiste sağımı makine de mi yapayım peki süt gelmiyor makine de aldım azıcıkla çay kaşığı kadar geldi
endoplazmikretikulumiste Bir de tentene temas yap bebekle hergün vücut bir bebek var ve onu doyurmalıyım msj alıp üretimi hızlandırıyor
Melisa59 Birbebekkkbircicek bebeğinizin karnı doyacak şekilde gelir merak etmeyin benim ilk 3 gün sadece beyaz su geldi oda bir damla falan onla bile doyuyor bebek hatta en faydalı halı sütün ilk bikac gün geleni . Ki benim bebegim çok şükür ne sarılık oldu ne birşey siz bol bol emzirin memenizde uyusun
endoplazmikretikulumiste Birbebekkkbircicek sağımda en önemli şey disiplin 2 saatte 1 mutlaka 15 dk süt felsefe gelmesede 1. Gun gelmese 2. Gün gelmese 3. Gün mutlaka gelmeye ve çoğalmaya başlayacak sağım memeden süt talep etmektir boşa yapmıyorsun yani bebekte emerek bir sonraki seans İçin memeden süt talep etmış olur aynı zamanda öle düşün
Melisa59 Birbebekkkbircicek 3 günden sonra zaten gelmeye başlar sakın birakmayin merak etmeyin zaten iki aydan sonra meme reddi başlıyor 🤯 sık sık emzirin
Cidemkisa Birbebekkkbircicek sütü sağ biraz beklet eğer üstü yağ olursa doyuyodur olmuosa su gibidir tam doymuodur