endegerlimoglumm bebeğim 2 aylık. uyku düzeni hiç yok. çok az uyuyo. banyo yaptırıyorm çok uyusun diye. bana mısın demiyo yarım saat sonra tekrar kalkiyo. sizin bebekleriniz banyo sonrası kaç saat uyuyo ?
Merve_kozz endegerlimoglumm emzirmek için uyandırmasam dört saat uyuyor maşallah 🙈 o yüzden kırkımız cıksın diye bekledim hep gece yıkayayım diye 😂
Rabiays endegerlimoglumm ilk başlarda öyle olur zaten canın zamanla alışıyor 3gğn üst üste banyo yaptır 8de ama 5ten 8e kadar da hiç uyutma gündüzde 3 uykusu olmalı
1850 endegerlimoglumm aynı durumdayız 4 gun sonra 3 aylıgız maksımum yarım saat gunduzlerı 5er dk uyuyo banyo yaptırsamda fayda etmıyor çözüm zamana bırakmak sanırım.daha once post actım bu konuda forumdada baya arastırdım herkes zamanla gecıyor demiş
Merve_kozz endegerlimoglumm kırkımız cıktıktan snra böyle oldu cok şükür yoksa bizde ayaktaydık hep 😂
Rabiays endegerlimoglumm yani uyku düzeni oluşturmanız gerek öncelikle Bilal gün aynı şeyi yapın çok çabuk uyum sağlıyorlar
Zeynep_04 endegerlimoglumm benimki banyodan sonra baya uyuyor. Normaldada cok uyur zorla uyandirirb meme veririm.
Minikombuyurken endegerlimoglumm benim oglumda da aynı sıkıntı vardı.gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyordu.yeni gittigimiz doktor cocuk ac oldugu için uyumaz diyor.karnı doyan cocugu ayagından tutup sallasan da uyanmaz diyor.gercekten öyle.meger sütüm yetmiyormuş.mama verip iyice doyunca uykusuzlukta huysuzlukta olmuyo.iyice doyurmaya bakın derim nacizhane😉
Muhteriz Benimki banyo yapınca uykusu açılıyor. Geçen akşam yaptırdım her zaman 9da uyuyan çocuk 12de uyudu
mbub endegerlimoglumm 🙄🙄🙄 nasıl yaniii biz 2. Ayımızı doldurmak üzereyiz geceleri 6 saat sonra +4 saat gündüzleride 2 saat uyuyoruz hele gündüz banyo yaptıysa 4 saat uyur (maşallah subanallah😬) bence uyku probleminiz var yada birşey yanlış çünkü günlük 18 saat uyuması gerekiyor 🤭
endegerlimoglumm mbub aynen bende onu düşünüyorum acaba yanlış bisey mi yapıyorum yada bi sorun mu var neden böyle diye 🤔
TugbaCesur endegerlimoglumm Kolik benim oglum. Ayrica alerjisi var. O nedenle cok huysuz. Annemle bakabiliyorum. Tek inkansiz. Çünkü uyku yok 😬
AygulSina endegerlimoglumm 2 ayliktan sonra duzenli olarak hergun yikadim aksam 7 7.30 civari guzelce masaj yapip pijamaları giydiriyorum opup kokluyorum emzirip yatiriyorum. Zaten emzirirken uyuya kaliyor memeyi yada mama veriyorsam biraktirip emzigini veriyorum biraz koynumda tutuyorum ki iyice dalsin diye sonrada sabaha kadar deliksiz uyuyor masallah kuzum 🧿🧿🧿 saat 1 2 gibi uyandirmadan emziriyorum okadar
endegerlimoglumm AygulSina maşallah size iyi düzen olusturmussunuz bizim ki çok düzensiz napicam böyle