MrsNur İlginç bir sorum olucak, geçende birkaç arkadaşla oturuyoruz ve birisi bebeğine karınca yumurtası yağı sürdüğünü söyledi, ilerde tüy problemi yaşamsın diye. Bana çok ilginç geldi, böyle bir şey duydunuz mu, ya da uyguladınız mı?
aminegunes24 MrsNur Bende duydum onu karınca yağı nerden bula bilirim ki kızıma alcam Bende lazer gittim yerde ki kadın bebeğine karınca yağı sür ilerde tüğ bile çıkmaz demişti
Ebru-USB MrsNur merhaba. Karınca yumurtası yağını uyguladınız mı? Kaç aylığa kadar yapılıyormuş bilginiz var mı
Umii MrsNur ben aldim internetten kizim 6aylik ara sira sürüyorum ama unutuyorum genelde duzenli kullanimda faydasinin oldugunu duymuştum
MrsNur aminegunes24 internette satılıyor bir çok farklı markadan, ama içerikleri ne kadar temizdir bilemem bir bebek için
Ipekada34 MrsNur Umii Ebru-USB MrsNur bir yerde okumuştum bir tüyün bile çıkması bu bebekte eya insan vücudunda faydalı bir şeydir bunu engellemeye çalışmayın bir anne de bunu denemek istediğini dile getirmişti bir bayan öyle yazmsti faydası olsa bile zararı var demişti bende denemek istedim aslında güzel birsey tüy kıl derdi olmaz büyüdüğünde qma o yorumdan sonra geri durdum doktorunuza danışarak bence uygulayın 🙏🏻🌸 ben böyle bi yoruma şahit oldum sizi de bilgilendiriyim istedim
Beyzza Yani işe yarasa bile cocuğum tüysüz olsun diye karınca yuvalarının yok edilemesi bana dogru gelmiyor ne bileyim onu vebali var mıdır aklıma takılırdı
Keratovic MrsNur Ben babaannemden duymuştum köy yerlerinde yapılıyormuş.Bi kaç yaşlı akrabamız vardı hiç tüy çıkmamış hiçbiryerlerinde ilk doğduğu zamanlar sanırım yapılıyor.
Ebru-USB Ipekada34 açıkçası bu mevzu beni de tedirgin ediyor. Sanırım doğal akışa müdahale etmemek en güzeli. En azından içim öyle rahat edecek. Teşekkürler.