Zuhde_vera 3 ay once dogum yaptım. Bi hafta once Ağda yaparken vajina deliğinin içinde dışarıya doğru çıkan küçük et parcasi gordum. Bu nedir normal mi yoksa korkmalimiyim ? Ve hala kontrole gitmedim korktum cocuklada firsat bulamadim. Randevuma var daha
Esracim Zuhde_vera normal değil tatlım bı arkadasimda aynı şikayetle doktora gitti örnek aldılar hatta ama temiz çıktı sonra ne işlem yapıldı bilmiyorum
Slnctnr Zuhde_vera bekar ablamda da var eğer alınırsa kızlığı bozulacak dedi doktor . Ve bu arada kanama yapar . Bi ablamda daha var oda hamile doktor doğumdan sonra alacağını soyledi
Eymenberahars @Zuhde_vera Zuhde_vera bende 3,5 ay oldu doğum yapalı norml doğm yaptm bende fark ettm ama hala gitmedm açıkcası biraz korkudn sanırm
sevdee Zuhde_vera bende doğumdan sonra dikişlerden dolayı oluştu öyle bi et parçası ama yan taraftaydı yani dikişlerin atıldığı yerde. Geçen hafta doktor almaya çalıştı onu ama ben dayanamayınca yaktı
Adurum O hymen denilen kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra dışarıda olabiliyor doğum sırasında kalmıştır kesildiğinde kanama yaptığı için doktorlar onu kesip dikmezler
Aysses Benimde parça gibi değilde vajina içi birseyle kapanmış gibiydi sistosel olmuş rahimde sarkma olmuş daha ilk dogumdan
Esra93 Zuhde_vera Kendiliğinden gitmiyor benimde ilk doğumda başıma geldi ikinci doğumum da doktor halletti
Seda1706 Zuhde_vera bendede var canım doğumdan sonra olabiliyo dedi doktor düşedebilir bi zararı yok sen rahatsız olursan alırız dedi gidene kadar bende korkmuştum baya
Humeyra1 Seda1706 merhaba, kusura bakmayin epey vakit gecmis.. sizdekide et parcasi gibi bisey miydi? Gecti mi nasilsiniz simdi
Defneada- Humeyra1 kızlar bana da doktorum kızlık zarı olduğunu söyledi ama zamanla gidiyormuş sanırım bol bol kegel egzersizi önerdi