Oykuaygun Doyurucu değil diyenler var kararsız kaldım aptamilden geçmeyi düşünüyorum Ne yapmalıyım bilemedim yardımcı olur musunuz?
Belciminannesi Oykuaygun aptamil çok pahalı bence sadece mamayla besleniyorsa bebelac kullan ben onu kullanıyorum yani bir sorunumuz yok hoş buda ucuz değil ama yinede aptamilden fiyat bakımından iyi 🤗
Oykuaygun Belciminannesi aptamille arasında dağlar var. Şuan en ucuz aptamil 1200lüğü 165 TL bebelac 1900lük 65 tl
esraozcan52 Oykuaygun ben Bebelac kullanmaya başladım alerji yaptı bizimkini doktor Aptamil al dedi 🙄🙄
Oykuaygun esraozcan52 anam aptamilide almak artık zorluyor 🙄 alerji belirtileri neydi?tekrar aptamile dönünce hemen geçti mi
esraozcan52 Oykuaygun Alerji kötü bişey olmadı kollarında vücudunda kızarıklıklar oldu bizde daha gecmedik yeni basladm ben mamaya yetmediği için Birde ek gıda serüvenimiz kötü geçtiği için 3gun sonra baslicm belki hiç başlamam belli olmaz ☺️
Balkupum2505 Oykuaygun kesinlikle öyle. Ben ilk aylarda nerdeyse bütün mamaları denedim ya kabiz yapti ya kusturdu hepsinde bisey oldu ama bebelacta hic bir sorun yasamadim cok sukur denemenizde fayda var