haziranin25i NurrA destekli oturmaya 4.ayda başladık biz. Zaten sıkıldığı zaman kendini yatar pozisyona getiriyor yada ağlıyor beni alın burdan diye 🤭
Nurcannn NurrA kemiği batarmış erken otutturunca ve yamulurmuş doktor öyle söylemişti ama ne zaman otutturmaya başlayım diye sormadım genelde 6 ayda desteksiz otutturuyorlar
Fulyaalin NurrA bebeğin istemesine bağlı demişti doktorumuz 5. Ayda oturttum 6. Ayda desteksiz oturuyordu
Nurcannn Benm de oplum 5 aylık oldu otutturmaya başlasammı acaba bişey olur mu bilen bana da yazsın 😂
NurrA Nurcannn internette başını tutabiliyosa oturabilir yazıyor ama emin olamadım benimki de 3 aylık ara ara oturuyor kısa kısa yanlış mı yapıyorum acaba
Zehra3737 Nurcannn oturatabilirsin cnm biz 4bucuk aylikken kontrole gittik destekli oturtabilirsiniz demisdi doktor.
Snql Nurcannn bebeğin zatn istemzse tepki verir dedtekli bir şekilde önce kucağında oturtarak başlayabilirsin 5 aylıkken kızım mama. Sandalyesinde oturmaya başlamştı desteksiz
ozlemtuncay Bebeğin ne zaman isterse oturur beni oğlum 2 aylıktı ellerinden tuttuğunda kendini kaldırıp oturur pozisyona geliyordu yani bebeğine bırak bebeğin istemeden zorlarsan belini ağrıtabilirsin
anayimbenana93 ozlemtuncay bizde öyleydik şuan 4 aylık . Erken emekleme yürüme falan oldu mu bebeğiniz büyükse eğer .
Sineemmm NurrA iki gün once happy Kidsin günlük çıkan yazısında okumuştum erken oturtturulan bebeklerde emekleme ve sürünme hareketleri gelişmiyorum 6. Ayı beklemelisiniz bence
Snql Nurcannn rica ederim bi süre destekli oturttuktan sonra koltukta desteksiz oturma çalışmaları yapıoduk hop düşüyodu çok tatlı ve komik oluyolar 😂 yanlız destekli oturttuğun zamnları ilk bi süre kısa tut sürekli oturt ama kısa kısa belini inciltebilirsin