Abccc Kizlar dogumdan sonra sac dökülmem durmadi sacimi boyatmak istiyorum ilk boyam olucak eger boyatirsam sizce saclarim daha cok zarar gorur mu sac boyayanlar dusuncelerinizi bekliyoruz (tesetturluyum bu arada)
pilavustutavuk Abccc 7 aylik olacak 3 gün sonra 😄 Ya diplerine degecek illa ki, çünkü bende beyazlar çoğaldı , dipten istiyorum ama boyalar kimyasal ya, deriden geçiyormus , oda sutten çocuğa gecer diye düşündüm 🙄
Abccc pilavustutavuk emzirenler icin zararli diye duymustum ama yinede bilen birisi cevaplasin bebeğinin vebaline girmek istemem canim
Elifsrslmz pilavustutavuk bende boyamak istiyorum burada saçını boyayan anneler vardı hiç bir problem yaşamamışlar ama yine de endişeleniyorum bende bekliyorum
pilavustutavuk Elifsrslmz yani anlik problem olmaz belki ama uzun zaman sonra etkisini görmekten korkuyorum açıkçası. Beyazlarım cogaldi diye istiyordum bende :/ beyazlik bizde ırsi o yüzden kötü hissediyorum kendimi
pilavustutavuk Elifsrslmz bide 1.5 yila 2 doğum siğdirdim.. bunaldım .. değişiklik iyi geliyor insana yaa