Kuzeybabyy Bebeğimin ani hareketlerinde mesela başını geriye atsın boynu veya kolundan kütürdeme sesi geliyor ama canı acımıyor heralde ağlama olmuyor sizin bebeğinizdede oluyor mu
Busraa3535 Kuzeybabyy Benim de 34 günlük kızım var kolunu tuttuğum zaman bazen geliyor ağlamıyor ama benim de aklıma takılıyor
BaranAlp58 Kuzeybabyy bizdede oluyor özellikle kollarında kıtlama sesleri normal heralde zamnla geçer diye düşünüyorum
[silindi] Kuzeybabyy kıkırdaksı oluyorlar ondan zamanla azalıyo birimde öyleydi 5 aylık arada kolundan çıt çıt ses geliyo daha
JackDaniels Kuzeybabyy Ahahahahaa benim bebeğiminde bacakları çıtlıyor sürekli. Altını değiştirirken eşim bir kere çıtladı baya sesli ay hiç unutamıyorum nasıl ağlamıştı çocuğun bacağı kırıldı diye🙊😅
Kuzeybabyy JackDaniels ay bende çok korktum boynu ağrıdı diye yavaş yavaş masaj yaptım ama hiç ağlamadı ama çok üzüldüm 😢
JackDaniels Kuzeybabyy Yok canım korkma doktorumuzada danıştım eklemlerden böyle sesler normal dedi. Hatta kulak muayenesi yaparkende boynu çıtladı ben ayyy hocaam dedim korkma normal dedi senin benim nasıl çıtlıyorsa onunda çıtlaması normalmiş. 🙏🏻🤎
Kuzeybabyy JackDaniels ohhh içim rahatladı çok teşekkür ediyorum gerçekten artık çok hareketlendi meraktan her yere bakmak istiyor ani hareketler yapıyor daha dikkatli olmam gerek 😌
MrvUras Kuzeybabyy Ben de sormuştum doktora neden bu kadar çok çıtlıyor diye. Daha çok körpe ondan dedi :) normalmiş canım
Yica Kuzeybabyy bebeğiniz ne kadarlık. Benim bebeğimden de geliyor o kutleme sesi. Bende yanlış bir hareket yaptım sanıyorum