glkya19 Kızlar benim kızım 13 günlük bu sabahtan beri gözü çapaklanıyor sarı sarı ne yapmam lazım sütümü damlatıp siliyorum başka önerisi olan var mı ? Neden kaynaklı oluyor?
pembemor glkya19 serçe parmağınızı güzelce dezenfekte ettikten sonra çapaklanmanın olduğu tarafa hafif masaj yapın. 15-20 saniye kadar. özelikle sabahları. göz kanallarının tıkanması ve çapaklanmayı engeller masaj.
changeyourlife glkya19 göz damlası vermişti bize doktor 1 gün kullandık ertesi güne geçmişti. İsmi de netira
paradise glkya19 gozyasi kanallari tikali olabilir. Bizim de oyle baslamisti doktora gidin muhakkak capaklanma enfeksiyon belirtisidir hemen bir damla ile gecer, gozyasi kanallari tikaliysa masaj yapmaniz gerekir doktor bilgilendirecektir
Zs6291 glkya19 sutunuzle silmeyin enfeksiyon kapabilir kaynatip ılıttiginiz suyu pamuk yardımıyla içten dışa silebilirsiniz
Keskeuyusamm Eğer gözü sulanırsa mutlaka doktora git. Benim doktorum özellikle beni uyarmıştı. Anne sütü yok bilmem ne sütü sürmeyin gözüne diye. Serum fizyolojik ile silebilirsin ama devam ederse doktora götür çocuk eziyet çekmesin