Damalakkoo Sabaha karşı bebeğimden ilginç bir ses geldi hemen fırladık yatağıda yatağımızın yanında bu deli kız yan yüz üstü gibi yatmış beşiğin tam kenarında korumalıktan hava alamayacağı şekilde çekip kaldırmamla nefes alması böyle bir oldu çok korktuk ve bebeğim uyurken yanından ayrılamıyorum bu durumda ne yapabilirim yüzüstü çeviriyorum uykusunda yine dönüyor 🥺6 aylık
Sedeeff Damalakkoo Bu korumalık dediğiniz şey beşik kenarına bağlanıp takılan şey değil mi ? Ondan çok fazla bebek hayatını kaybetmiş. Hiç önerilen birşey değil. Havalar sıcak zaten bence bir an önce kaldırın onu.
defnesmomm Damalakkoo yan korumalık kullanmayın lütfen. Benim kızım 13 aylıkken yan korumalığa basarak karyolasından eğildi ve düştü. Şansımızdan kırık çıkık olmadı ama omzu incindi, bir süre emeklemedi ve yürümedi. Korkusu yetti bize. Ön göremediğiniz şeylere sebep olabiliyor yan korumalıklar. Dikkat edin anneler 🥺🥺🥺
Damalakkoo Sedeeff aynen o kuzum beşik tahtadan onu çıkartsam başını çarpmaz mı acaba 😢🥺çıkartmayı düşünüyorum da
Polikistikannee Sedeeff Bunu benim de görmem cok iyi oldu bizim de var ve çıkarıp yuzune ortuyor ve nefes alamayinca bağırıyor yüzüstü dönüyor surekli ayni 6 aylik bende cikarayim hemen o zaman
Sedeeff Damalakkoo yani bu sefer kafasını vurma tehlikesi var ama bence boğulması çok daha kötü bir ihtimal ya. Bu bahsettiğiniz beşikler çok estetik oluyor ama sanki kullanış açısından o kadar da iyi değil. Biz sallanan bir beşik aldık şimdi de park yatak kullanıyoruz 11 aylık bebeğim içinde oyun oynamayı da seviyor en azından risk yok ☺️ çok geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz ve sonucunda kötü şeyler olmaz 💐🙏🏻
AlmilaCiftci Damalakkoo ben delikli sinekliğe benzeyen kumaşlardan aldım taktım kafasını ne kadar sert vurabilir ki Allah korusun diğer ihtimalden daha az kafam ağrır diye düşündüm ben böyle bir önlem aldım
Cascas19 Damalakkoo Canım ben bi battaniyeyi yanına asıp iyice yatak kenarlarına sıkıştırmıştım. Alt kısmını da çekme ihtimaline karşı beğişin altına yere sıkıştırabilirsin.
momofemir Bizimki de 5 aylik. Oyle yan yatmaya basladi. Korumaliklari kaldirin. Ben sirf o yuzden park yatak aldim siz de dusunebilirsiniz guvenli oluyor. Kenarlari orumcek agli gibi hava aliyor yanlardan
momofemir Damalakkoo pahali bisi almania gerek yok. Bizimki anne yani oluyordu ama artik alt kata yatircam zaten. Tek katli 300-400 liraliklarda. Alabilirsiniz. Her turlu is goruyor
yorgun-anne35 Sedeeff araya girdim ama bizimki de 11 aylık ve park yatak(yanları fileli) kullandığım halde sabaha karşı öksürük ve nefes alamama gibi bir ses duyup fırladık yüz üstü yatıyordu neden olduğunu anlayamadık çünkü normalde de yüz üstü çok yatıyor kafası da hem yanda kendi kontrol ediyor ancak emzik tutacağı tam önünde oluyor yani ya atletinin üstünde ortada acaba o yapmış olabilir mi ?
Damalakkoo Sedeeff çok çok teşekkür ederim bizimki de park yatak sayılıyor sanırım odasına geçince de bununla devam eder diye tek yatak aldık baya alıştı yatağına da benimde eşekli kumaş almam gerekecek
Damalakkoo defnesmomm aslıdna sıcak olmaz mı çıkartsak diyorduk klima gelince kaldı ama artık bende kullanmam çok korkutucu çok geçmiş olsun yaa rabbim evlatlarımıza acı ağrı vermesin ☹️
balim5858 Beşik , yatak ikisini de kullanamadık kenarla sizin söylediğiniz gibiydi asla yatma kızım yere döşek seriyorum öyle yatıyor düşme riski yok Allah korusun diğer ihtimaller yok yaklaşık 3 aylıktan beri bizde durum böyle
Sibel8Duru Damalakkoo yatakda battaniye yorgan yastık kenar korumaligi hiçbir şey olmamalı.cok geçmiş olsun 🙏
KahramanAnne Damalakkoo canım geçmiş olsun öncelike. O korumalığı takmayın hiç bir şey olmaz Allah’ın izni ile çünkü 6 aylık bebek kendini her türlü kurtarır boğulmaz döner mutlaka öyle bir durumda.
Damalakkoo KahramanAnne çok çok teşekkür ederim çıkarttık korumalığı çok dönüyor yüz üstü yatıyor Allah korusun derin uykuya dalsak herşey olur
Seyma-2436 Damalakkoo Çok geçmiş olsun ben başından beri o olaydan koktuğunu için park beşik aldım korumalığa gerek yok yanlarında fileli olduğundan havada alıyor imkanınız varsa öneririm
yaseminoztrk Damalakkoo korumalık olmazsa başını çarpar. Koruma olursa Allah korusun boğulma tehlikesi gerçekten çok zor bir durum. Çok öok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın ❤️ park yatak gibi birşey alabilirseniz iki tehlikeden de korunmuş olursunuz aslında
Cigdemino yorgun-anne35 emzikle uyuyor değil mi? Benim bebeğim de bazen öyle yapıyordu, öksürüp emzik atıyordu ağzından. Muhtemelen tükürükleri genizlerine kaçıyor
Balogluum Damalakkoo çok geçmiş olsun havalarda iyice ısındı diye ben bayadır kullanmıyorum uzun bir peluş tavşanı var onu dayadım beşiğe hava da girdin diye
Damalakkoo Balogluum çok çok teşekkür ederim en iyisi çıkartmak klima var diye oda serin hiç çıkartmamıştım
paradise Damalakkoo cok gecmis olsun o yatak korumalari cok tehlikeliymis gecen gun bir doktor bahsetmisti Allah korusunuz yavrunuzu