cottoncandy 1 yaş için stüdyoda konsept çekimi yaptırmak istiyorum. Merak ettiğim; nelere dikkat etmeliyim fotoğrafçıyla anlaşırken? Ve yaptıran annelerimiz siz nerede ne kadar ödediniz, neler dahildi??
Begonvillll cottoncandy 4 konsept artı aile çekimini 1100 tlye yaptrıdık. Albüm ve poster tüm dijitaller fiyata dahil. Ben birinim tavsiyesiyle gitmiştim. Yenidoğan çekiminide aynı yere yaptırdım. Memnun kalınca bir yaş çekiminede gittik
Deletedmom0099 cottoncandy 1 arka plan, 2 kıyafet, aile çekimi ve pasta patlatma, fotoğrafların dijital teslimi şeklinde 175 tlye yaptırdım istanbul pendikte 😊
nneslihan cottoncandy 3 konsept artı aile çekimi, albüm, tüm fotoğraflar dijital olarak teslim edildi 750₺ Ücret ödedik
boncukhaniminannesi cottoncandy 2 konsept+aile çekimi 250 TL ödedim ve 100 den fazla poz dijital ortamda teslim aldım . 15 ine özel shop düzenleme vs yapıldı ben çok memnun kaldım Instagram baharyildirimphotography bakabilirsiniz . Eğer stüdyo çekimi olacak ise mutlaka yanınıza makyaj malzemesi ve saç şekillendirici alın çünkü peşlerinde koşmaktan saç baş kalmıyor onun dışında sevdiği obje varsa alın dikkatini çekmek için naçizane fikrim yürümeye başlamadan yaptırın kızım 11 aylıkti yürümüyordu ama korktu ve korkusuna yürümeye başladı stüdyo da 😂 kaçıyorlar sürekli çünkü 🙈
cottoncandy nneslihan Albüme kaç fotoğraf sığıyor? Kusura bakmayın daha önce hiç görmedim o yüzden soruyorum. Sadece 1 albüm değil mi yani anneanne ve babaanne için ufak cep albümü falan yoktur düğün sonrası çekimde olduğu gibi..?
cottoncandy boncukhaniminannesi Fiyat çok iyiymiş yalnız yaa🤩 Bizimki de şu an 11 aylık ve yürümüyor ama önümüzde yakın zamanlarda yakınlarımızın kınası düğünü vs bir sürü hengame var maalesef vakit olmayacak. 1 yaşından sonraya denk gelecek büyük ihtimalle😑
cottoncandy Deletedmom0099 Çook teşekkür ederim fiyatlar aşırı uygunmuş, lakin İstanbul’da yaşamıyorum 😭😭
nneslihan cottoncandy 40 adetti galiba, bende dijitalleri yeni teslim aldım seçmedim henüz ama cep albümü yok