Kbrakrtlms Kızım 4 aylık yaklaşık 2 aydır kafasının arkasında büyük bir hemanjiyo mu var çocuk doktoru bekleyin 5 Yaşından sonra küçülür geçer dedi ama kanama ihtimali beni çok korkutuyor büyüyünce çarpar falan diye tedavi ettiren var mı yan etkileri oldu mu
Nrnbirol Kbrakrtlms sizin yıne iyi bizimki tam topuğunda yürümeye başladığında yerde bişeye takılır kanar dıye korkuyorum ama inşallah bişey olmaz
NeslihanBusra Kbrakrtlms benim kuzenimin kulak altında vardı baya büyük kırmızı, 8 yaşlarında tamamen geçti. Hatta aldırdılar sandık kendi geçmiş
Defnecim Kbrakrtlms biraz büyük büyüdükçe büyüdü bende korkuyorum hiç bir tedavi yaptırmıyorum iç organlarına da bakıldı iç organlardada olabiliyormuş Allah’a şükürler olsun ki çıkmadı
Minikprensannesi Nrnbirol bizimkınınde ayagının altında doktor bir yaşına kadar geçer dedi inşallah geçerler
Nrnbirol Kbrakrtlms hayır baktırmadım doktor müdahale etmicez dedi sadece 1 den fazla olursa bakılıyormuş sanırım
Defnecim Benim kızımdada 1tane var doktor ciğerlerine kafasına herseyine bakıldı 2 doktora götürdüm ikiside aynısı söyledi iç organlarına bakalım diye. Çünkü olabiliyormuş ilaç tedavisi yapılıyormuş
Happymother Bnm oğlumdada var 4 yasında kafasının arkasında müdahale edilmedi ama iç organlarada bakıldı yoktu şükür
Nrnbirol Minikprensannesi amin inşallah size ultrason istedilermi bize hiçbişey demedi kendi gecer kanamasın sadece dedi
Cennetkokulum__ Kbrakrtlms kızımın boğazında var. Büyümedi hatta biraz silindi bile. 10 bucuk aylık suan. Doktor kanarsa ya da sişerse çok büyürsr getir, belli bir yaştan sonra da gecer dedi
AzraSare Kbrakrtlms benimde oğlumun makatında var 2 aylık Fındık’tan büyük kıpkırmızı rengi . Doktor çocuk onkolojisi takip ediyor dedi. Yakın zaman da tekrar götüreceğim doktora
Lovely90 Kbrakrtlms 2 aydır derken doğduğunda yokmuydu ? Benim kızımın da tam kafasının arkasında ceviz kadar var kızarıklık ama kabartısı yok doktor 1-2 yaşlarında gçer dedi hiç önemsemedi 🤷♀️ Başka doktora da sorcam şimdi benim de aklıma takıldı 🤔