Damla29 Kızlar anneme geldim oğlum 10 aylık oyun oynarken ayagını tırmaladı ve az bi çizik oldu kolanya döktük yıkadık falan evinde kedi olan yaşayan varmı böyle bişey ben kedilerle büyüdüm bizi hep tırmalıyordu ama bebek olunca tedirgin olmadım değil yani
Bulutbey Damla29 geçenlerde sokak kedisi de oğlumu tırmaladı. Alkol döktüm hemen çizildi sadece kanamadığı için bir şey olmaz diye düşündüm. Olmadı da şükür. Sizinki ev kedisiymiş açıları da vardır illaki. Bence bir şey olmaz
Damla29 Cheddar ya azıcık kanadı nokta kadar cok seviyor aslında ama bizim kediler oynamayı sevmiyor sizin evde varmı deneyimlimisini? ?
Damla29 Bulutbey azıcık kanadı aslında nokta kadar ama korkuyor da insan ben alışkınmda oğlum oynarken tırmalado hemen yıkadık sonra kolanyaladık hemen
Cheddar Damla29 evet ben bakıyorum evde. Kaç kere darladı kediyi de yedi ısırığı 😅 tırmalama pek olmuyo tırnaklarını kesiyorum düzenli ama tırmık yediği de oldu bi iki kere ama sorun olmuyor merak etmeyin 😊
Damla29 Cheddar teşekkür ederim bizimkide aşırı seviyor kahkahalar atıyor emeklese yürüse gidip hemen cekecek bi yerlerini ama peki kedi kılından birşey oluyormu ister istemez bi yerlere bulasıyor cocugun