Elisa- Merhaba , bebeğim yüz üstü durunca sırt üstüne dönemiyor sağdan sola dönüyor ama yüz üstü çok durmayı sevmiyor. Ayakta duruyor 5-6 saniye kendi kendine. Ama yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor daha zamanı var mı ne zaman dönecek
Serengull_ Elisa- daha anca annesi yavaş yavas benim ki de beş ay 10 günlük yüz üstü sömürüyor geri sırt üstü donemiyor zamanla
Miraycicek Elisa- bizde 5 aylık olduk ama daha dönme tam yok sağa sola yapıyor ama yüz üstünden sırt üstüne ya da tam tersini henüz yapmıyor
Yahmir Elisa- elbet bir gün dönecek biraz sabır sadece herşey zamanla oluyor bi bakmışsın okula gidiyor sadece biraz sabretmek lazım onlar istedikleri zaman herşeyi yapıyorlar zaten 🧚🏼♀️🙂
Sevda6767 Elisa- ben de anlamadım canım nasıl yani kendi kendine duruyor? Benim ikizlerim de sırt üstünden yüz üstü dönüyorlar ama yüz üstünden geri sırt üstü donemiyorlar henüz. Bu arada beş aylık olmaya birkaç gün var
Elisa- Sevda6767 ayaklarının üstüne bastırıyorum , dik bi şekilde duruyor 5-6 saniye geri oturuyor , destekli tutarken adım atıyor. Yani bu hareketleri yapabiliyor ama dönmüyor yatarken onu demek istedim