deletedmom01
[bilinmeyen] Daha çok küçük canım ayakta falan emzirmeye çalış böyle durumlar olabilir sen vermekten vazgeçme
sevcan
ayakta emzir ole yapınca ozman sakinleşio.
1annee1
[bilinmeyen] sutun coksa acaba sut akisindan mi rahatsiz fazla geliyorsa birdn. Bide ağlarken deneme sakinken dene. Ağlarken cok direnme. Biberonu ver agzina sonra memeni tuttur ardindan. Yada biberon vermende aslinda meme reddine yol acabilir memeni itiyo suan cunku. Cay kasigiyla denesen
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] valahi canım Benimkide öyle biberona çok alışmıs veremiyorum mos mor oluyor aglıyor mememde sabrı gelmiyor emmeye itiyor beni yumrukla mecburen gundüz mama veriyorum gece uyandiginda uykulu emziriyorum 😢
Aleynaozkaya
[bilinmeyen] bizde 20 günlüğüz dün hiç emmek istemedi hep ittirdi biberonla emdi aynı şekil ama ben zorla agızına verdim aglasa da bugün emiyor şükür.
Aselmom
[bilinmeyen] benim bebeğimde bugün 40 günlük oldu aynı sorunu bende yaşadım meme reddi diye çok üzüldüm ama değil kafana takma çok ağladığında bırak 5 dkka sonra bidaha dene yine ağlarsa bırak biraz snra yine dene geçicek merak etme. Benim bebeğimde hala oluyo ara ara ama pes etme
Twinsmomdd
[bilinmeyen] benim kızımda öyle yaptı biberini verdim sonra çekip hemen mememi verdim ald i öyle bi dene istersen biberini çeksin biraz sonra hemen memeni cekiyo
GmzSnn
UykuLuyken emzir sürekLi bazen atakLarda ben öyLe emziriyorum bütün bebekLer bazen emme reddi yapıyoLar
Zynp35
[bilinmeyen] memeni C seklinde tutup ver canm agir gelir bebege yorulur canm sisince cok agr gelir cenesine
GmzSnn
[bilinmeyen] sen göğsün böyLe doLmadan uyut uyut emzir ben ayaltada emzirdim yatarakda emzirdm ama sennki kadarken yatıyodum onuda üzerime uzandırıyodum uyuduğu yerdr emiyodu 😂 atak yaşıyoLar her dönemde o yüzden korkma emmeyi bırakmaz pes etme sen otur kaLk uyut yürü emzir sonra sonra tekrar düzene biniyoLar
Zynp35
[bilinmeyen] iyi iyi emsin canm gelgit zamanı olmstr onun o zaman sen emzir elinden geldince alır o. Ucunu süt ile yumusatip ver kolay aliyor o zaman bn hep oyle yapyorm tutamyor yoksa