MucizeKalbim Kizlar deniz temizlendi diyolar ama denize giriliyor mu? Adalara gidicez ama emin değilim temizlendi mi giriyo musunuz. Yoksa hala hastalıklı mi. Bebeğim için emin olmam lazım tabiki. Sokabilir miyiz acaba.
Selin3244 MucizeKalbim dun Tekirdağ tarafimdaydim ve gerçekten çok temizdi 3 gün öncede yalovadydim yalovanin bazı yeri pis bazı yeri temizdi girenler var baya
Heyecandorukta MucizeKalbim ben dogma buyume istanbulluyum inanin 1 kere arkadas zoruyla adalarda denize girmisimdir. Müsilaji geçtim deniz trafiginin bu kadar yogun oldugu bir ilde hic tavsiye etmem. Yine siz bilirsiniz.
MucizeKalbim Gizembickici istanbulda yaşamıyorum 2 hafta tatile gidicez hem ziyaret hem tatil adalarda olucaz ama durumunu bilmiyorum tabii. Icime sinmiyor ama belki temizlenmiştir giren bilen varsa diye sorayım dedim
-erCansu- MucizeKalbim yok kimse bişey demedi sadece komşumun torunu hastalanmış biz gitmeden önce ishal kusma hastanede demişler denizden mi geliyosunuz falan bakmamışlar güya ama ben ihtimal vermedim öyle birşeye.. bide oğlum ben kardeşim yengemin çocukları hep girdik sadece bı tanesi ishal kusma ateş oldu oda güya çok su yutmuş oyuzden öyle olmuş..bende deniz tertemiz olduğu günler girdim gerçekten dibi göründüğü vakitler 🙃
-erCansu- MucizeKalbim ya çokta sokmak istiyorsanız su yutmamasina dikkat edin.. benm oğlum 31 aylık ben girme desemde anlamadı tabiki kıyıda falan hep oynadi
MucizeKalbim -erCansu- daha 6 aylik bide boyunluk takıcam zaten. Mayo bez kullanırım hemen yıkarım derken hallederiz belki sorunsuz ya nedersiniz 🤦♀️😅
-erCansu- MucizeKalbim bencede yanınıza su alın o güneşte ısınıyor zaten kafasından aşağı bı dokersiniz 🙊 ooh ne yorulur mis gbiiii uyur 🙊 dediğim gbi dikkat edin yahu şu yutmasin zaten ne kadar duracak suda
MucizeKalbim -erCansu- evet zaten ya sabah saatlerinde yada akşam 4 5 gibi yarım saat oyalaniriz 2 hafta dursak arada bir gideriz. Allah korusun tüm bebekleri
MucizeKalbim Heyecandorukta haklısınız hic o açıdan düşünmemiştim bende 2 yazdir adalara gidiyorum. Bu 3. Sene ama.ilkkez bebeğimle gidicez. İcime sinmezse girmeyiz bakalim adada yaşayan akrabalarımız ne dicek