paradise Merhaba herkese 🌸 6 aylik oglumun damagina bakabilir misiniz bu alttaki kabariklik dis olabilir mi? Fotografini alamadim videodan ekran resmi aldim insallah anlasiliyordur ☺️ https://www.hizliresim.com/hnofevr
ketcapli_lahmacun paradise bizde de öyle çukurlaşmış gibi olmuştu. 3 4 gün sonra dişi çıkmıştı ucu görünmüştü. Bana diş gibi geldi 🤭
Girlpower paradise kızım 6 ay 2 günlük aynı şekilde damağı 2 tane çukurlaşmış gibi bakalım bence diş geliyor😅
paradise ketcapli_lahmacun yaa ay bi heycanlandim ☺️ dun fark ettim boyle iki tane minik kabariklik var ama dokununca hic sert degil
ketcapli_lahmacun paradise Benim oğlum 6 ay 15 günlük. Yani 1 hafta falan oldu çıkalı 😊😊 tabi onun öncesinde de çukurluk vardı etinin orda öyle anladık artık diş diye.
paradise Girlpower ne kadar zamana gelir acaba 😁 nedense yok heycanlaniyorum diş konusunda basima gelecekleri bildiğim halde 🤭
Girlpower paradise bilmiyorum 6. Ay kontrolünde doktor damakları iyice sertleşmiş her an gelebilir dedi😁
paradise ketcapli_lahmacun ay oyleyse az kalmis bizimkine de. Bir de 3 gun sonra 6 ay asilarini yaptiricaz simdi ates olursa bilemem de hangisinden 🤦🏻♀️ sizde ates oldu mu
ketcapli_lahmacun paradise Ateş ilk zamanlarda oldu ama çok değil. Yani böyle çok yüksek derece değil hafif şekilde. Zaten sürekli kulağını tutuyordu. Husursuz olduğu zaman calpol veriyordum. 😊
paradise ketcapli_lahmacun insallah ama bi de disten cekeriz artik korkmuyorum kolik gazli bir gecmisimiz var 😁
ketcapli_lahmacun paradise Hadi yaaaa. Allah sabır versin valla. O daha beter 🥴😅🤭 Ne kadar sürdü peki ? Bizimde vardı da Allah’tan çok sürmedi 40ı çıkınca düzelir dedikleri oldu bizde.
paradise ketcapli_lahmacun daha yeni yeni gazini kendi cikariyor kolik 3. Ayda bitti ama hala geceleri saat basi uyaniyor 🤦🏻♀️
paradise Melissadua insallah guzel dileginiz icin teşekkür ederim ☺️ peki bu halden ne kadar sure sonra goruruz dişleri ☺️