Eda639 Tuvalete bile salmıyor mutfağa su içmeye gidemiyorum son zamanlarda öyle oldu bebeğim . Önceden tv önünde veya yürütecde oyalanıyordu şimdi gözünün önünden 10 saniye ayrılsam kiyametler kopuyor neden olabilir nasıl aşabiliriz
Betulnur Eda639bnm kizimda 10 aylik ayni anlattiginz gibi yılmış durumdayım surekli pesime agliyor bazen ayni oda da olmamizda yetmiyor kicagimda olmak istiyor yemek yapacagim sira ayaklarima yapiaiyor agliyor beni kucagina al diye😔
Demetbulut Eda639 18 aydan selamlar bacagima yapisik geziyoruz kucakt memede bi disari cikinca rahat ediyorum 😁
Nadiss Eda639 aynı durumdayım bende 10 aylık benden başkaısna gitmiyor geçen gün kaynanam gilde markete gittim uyurken uyanmıs kaynanam sallamıs geri uyutmuş geldım uyandıktan sonra asla bırakmıyor beni kimseye gitmiyor tuvalete gidemedim ağladı resmen gece kolumu tutarak uyudu bu süreç bana zor geçiyor çünkü çok yoruyor
Okuna 11 buçuk aylık aynı durumdayım bu geçici Bir dönem biraz sabretmemişiz lazım bağlanmaları ayrılamamaları bu aylarda Artıyormuş onunda etkisi var diş,atak zamanları, baglanmaları hersey üst üste gelince ister istemez zorluyorlar ama geçişi bir durum
Betulnur Eda639 bnm kizimda hic uyanmazdi geceleri suan saat basi uyanir oldu resmen bnde anlamis degilim tuaf huylar edindi