cocomela Merhabalar,bebeği atopik dermatit olan anneler neler kullanıyorsunuz?bızım doktorumuz bıoderma nın urunlerını verdi
Arzuayse cocomela canim alevlendigi donemde kortizonlu kremden baskasi gecirmiyo.sonrasi nemli tutmak
AyseAlyamm cocomela bizde biodermanin nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyoruz canım. Bazen çok iyi oluyor bazen alevleniyor . Çok şükür kortizonlu kremle ihtiyaç duymadan yatısıyor
Aselin-annesii Bioderman kullaniyoruz gecti ama ara Ara kasintilari oluyor 2gunde bir onun icinde hipokort kortizonlu krem suruyorum gecmis olsun
Arvenceren cocomela eumovate krem kullandm 2 günde geçirdi bepanthol sensidaily nemlendirici kullanıyorum bi dha olmadı
Regen cocomela mustelanın stelatopia serisi ile yıkıyoruz hergün. hassas ciltler için çünkü. Bioderma ile 2 defa nemlendiriyorum. Sadece beyaz zıbın giydiriyorum. Ten testi yaptırdık alerjik değilmiş. Ayrıca kortizonlu krem kullandık 5 gün mecburen. Başka türlü geçmedi.
Senammm Regen canım bızımkı de mustelanın kremo ama stelatopia nın baume yazan atopık dermatıt için baume yazısı varmı
Esracim cocomela bugün gittik tatlım oğlumun iki memesini etrafı yara oldu ve sarı su akıyor. Doktor bı krem verdi birde şampuan ve vücut yağı olarak Bioderma verdi ama Bioderma ürünlerini alamadık henuz
Dildeniz Bizim de var dermatiti çoğaldığı zamanlar kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor ama genelde mustalenin kremini ve şampuanını kullanıyorum çok şükür kortizonlu kreme gerek kalmıyor ama dr vermişti ben kullanmamıştım
CanAilesi Ylmztgb merhaba elocon u nasıl kullanmıştınız acaba ? 5 gün diyor en fazla. Bir de miktarı nasıldı bebeğe sürerken?
CanAilesi Ylmztgb merhaba elocon u nasıl kullanmıştınız acaba ? 5 gün diyor en fazla. Bir de miktarı nasıldı bebeğe sürerken?