pamukkuzum Güzel anneler merhaba. Bugün bebivita mama aldım kızıma doymadığı için değil de biraz kilo alsın istediğim için. 2 ay 18 günlük bugüne kadar sadece anne sütü aldı yani mama hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Kaç cc vermeliyim günde iki kez vermeyi düşünüyorum. Meme ağırlıklı gideriz zaten. Mesela 100 cc mama yaptınız 60 cc içti kalan mamayı hemen dökecek miyiz? Bebivita kullanan var mı memnun musunuz? Hemşiremiz bi iki öğün verebilirsin dediği için bunu aldım. Az az ama sık emen bir kızım var 🤷♀️ 500 gr mama ne kadar gidiyor? Teşekkür ederim şimdiden 💜🙏
Betullnaz pamukkuzum ben kullanıyorum memnunum mamayı 1 saat içinde kullanmanız gerekiyor yoksa dökmelisiniz 80 veya 90 cc versen yeterli iki kere vereceksen bize 1 hafta gidiyordu o zaman 🤣 size daha fazla gider 2.5 hafta falan
Elsaa Canim ben iç mese döküyorum , bir iki kere 90cc ver bak ne kadar içicek , baktın 60 içti 60 yap daha, yok 90 içse 90 1-2 kere yapsan fazla biliceksin. 800 gramlıq mama bize 7-8 gün yetiyor çünki mama veriyorum, sütüm en fazla 50 cc çikiyor bir gunde
pamukkuzum Elsaa benim sütüm var kuzum çok şükür ama ben pimpirik yapıyorum işte bugün 90 cc yaptım 50 cc falan içti bende 60 cc yapmayı düşünüyorum bakalım