egelsenkonuss Bebeğim 11 günlük göğüs ucum olmadığı icin çok zor ve ağlayarak emiyor bı 15 dk falan anca alıyor sonra uyuyor uyku da emmiyor memede kaliyo sadece şimdi bu bebe aç mıdır aç olsa uyur mu günlük 5-6 kakali bezimiz var
Lenagazel egelsenkonuss Silikon Göğüs kalkanı kullanabilirsiniz uc çıkartıyor ve bebek rahatlıkla emebiliyor bende aynı dertten müzdariptim bir göğüsm için kullandım baya faydasını gördüm
Alinduru egelsenkonuss kan şekeri düştüğü için uyuyabilir bu dönemde sarılık olma riski yüksektir. Sarılık olunca da bebekler uyur hatta bu yüzden topuğunu sıkın yüzünü silin uyandırın emzirin der doktorlar. Henüz çok küçük sık sık emzirmeye çalışın. Yenidoğan döneminde sık kaka da zaten normaldir. Ama en fazla 2 saatte bir emmesi gerekir.
Eyllece egelsenkonuss ac olsa uyumuyor cnm benmkide aynı. Ama ac ac asla uyumuyor sürekli aglıyor. Demekki yetyor sütün
Yasemin38 egelsenkonuss emzir canım sürekli içinden geliyorsa😊çenesi çabuk yorulur miniğimin daha çünkü annesi dinlenerek hemdd senin kokunu hissederek duruyor memende. Doyuyordur canım merak etme çişli sayısı iyi . Yaz aylarında sık sık emzirin diyor doktorlar
Xyz26 egelsenkonuss 6 aydan sonra da şu maymun ve yavruları oluyor ya ona dönüyorsunuz damak kaşınır meme cani sıkılır meme ağlar meme yeterrrr diyesin geliyor 😂😂😂
Lenagazel egelsenkonuss Emzirdikçe göğüs ucu çıkar derler ama bilemedim ki doymasa da uyumaz yetiyordur emdiği
egelsenkonuss Yasemin38 iki saate bir emzirmeye kaldırıyorum ama uyanmıyo yarın kontrol var sarılığı soracam
egelsenkonuss Alinduru zaten iki saat olunca kendisi uyanıyor veriyorum ama korkuyorum ya doymuyosa diye kakası falan da iyi denilene göre
Badehandeyldz egelsenkonuss aç olsa uyumaz. Benim kızım hiç mama vermeden büyüdü 3 ay uyudu hep memede. Oğluma yetmiyor 2.ayda mama da veriyorum öyle uyuyor