Ernesliii Merhaba güzel anneler 💚 oglum 1 hafta sonra kısmetse 6 aylık oluyor. Ve ek gida sürecimiz başlıyor. Nasıl başlamalıyım neyle başlamalıyım 3 gün kuralı falan hepsini bilgili anneler benim ile paylasa bilir mi ? Simdiden teşekkür ederim 🌸
Seyma005 Ernesliii hadi geçmiş olsun 😅 ben 15 günde yoruldum ağzını kilitliyor ne yedircem diye düşünüyorum. Anne sütüyle karıştırınca daha kolay yiyor ama diğer türlü tat farklı geldiğinden zorluyor
[silindi] Ernesliii yoğurt elma armut havuç nektari karpuz peynir yumurta sarısı patates haşladım zeytinyağı İle iyice ezdim bunları verdim 3 gün kuralı İle dün kabak havuç karıştırıp haşladım az da zeytinyağ koyup bilenlerden geçirip çorba yaptım 3 günde bunu tadıcak severek yiyor kaşık mama veriyorum sabahları 5 aylığız
Ernesliii Seyma005 masallah kuzuma 🥰 bakalim benim oglum neleri begenicek cok heyecanliyim. Ne ile basladiniz siz 💚
Seyma005 Ernesliii htceee98 yoğurt- kabak- patates verdim meyveleri de cam rendeden geçirip veriyorum. kabağı severek yedi ama tadını beğenmediği şeylerde ağzını kilitliyor sıpa 😀şuan 5,5 aylık o yüzden fazla zorlamıyorum sadece tadım yapsın ki işim kolaylaşır tamamen ek gıdaya geçince diye alıştırmaya çalışıyorum
htceee98 Seyma005 bende 6 ay 24 günlük kızım baya cogu seyi tattirdim bazen iki üç kaşık tadınca çay kaşığı olarak ağzını kitliyo yavaş yavaş alisacaktir diye düşünüyorum
Seyma005 htceee98 illaki alışacaklar onlara da hak vermek lazım aylardır sütle beslen bir anda tamamen farklı şeyler 😀bebek olmak da zor 😅