Arifeeee Arka koltukta ne zaman yalnız bıraktınız bebeğinizi? Oto koltuğu var.16 aylık oğlum hala arkada yanında oturuyorum. Öne oturmak istiyorum artık da 😀
Mom0911 Arifeeee 18 aylık hala beraber oturuyoruz 😄ben olmasam kapıyı açmaya çalışıyor camları falan açıyor. Korkuyorum daha yalnız bırakamam 😅
Surelitta Arifeeee Pusetten oto koltuğuna geçiş yapınca bende öne geçtim. Pusette arkası dönük olduğu için içim rahat etmiyodu. Tam 11 aylıktı oto koltuğunda oturmaya başladığında.
GokturkAlp Arifeeee 1 yaşından sonra, oto koltuğuna geçti. Ondan sonra ben öne geçtim, yanında oturunca oto koltuğundan kucağıma gelmeye çalışıyordu, ağlıyordu. Ben Önde oturunca sakin sakin oturuyordu.
JackDaniels Arifeeee Yani bence bırakabilirsiniz artık. Ben yenidoğan döneminden beri araba kullandığım için arkada tek kalıyor. Oto koltuğa geçince daha rahat ederim tabi ama ben kullandığım için mecburen kalıyor arkada tek
Arifeeee Mom0911 ah bu çocuklar benimki de öyle 🤦kapı ve camlarda bebek kilidi var bizde acamasin diye
Mom0911 Arifeeee yaaa bide benimki araba meraklısı çok merak ediyor her yeri bozmaya çalışıyor 😅arabada zor oturuyor babasının yanına öne geçecem diye savaşıyor. Zor tutuyorum yanımda, ben önce geçsem kesin oturmaz arkada 😀
Arifeeee Surelitta kısa mesafelerde denemek istiyorum arkada yalnız oturmasını. Bir de ehliyetim var pekiştirme fırsatım olmadı. Kullanmak istiyorum artık arabayı. O yüzden de tek oturmasını istiyorum arkada.
Arifeeee Mom0911 yine aynı cümle ama benimkinde aynı 😂 kucağımdaysa öne atıyor kendisini..direksiyonu tutacakmis. Babası bazen kucağına alıyor birlikte tutsunlar diye. Babası tutmasinmis direksiyonu itiyor babasının elini. 😂
Surelitta Arifeeee Ben 2 haftalık olduğunda başladım arabayla gezmeye. Puseti koyardım öne tabii arada ağlama krizlerine girerdi mecbur arabayı kenara çekerdim. 😄 Ama siz geç bile kalmışsınız bence tek otturturmaya. Ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur sizin açınızdan. ☺️
Babybloom Arifeeee neden yanında oturuyorsunuz ki? Hiç yanında oturmadı doğduğundan beri arka koltukta kendisi takılır. Şimdi 10 aylık oldu. Nasıl alıştırırsak öyle malesef🤷🏻♀️
AlpTunayinannesi Arifeeee 16 aylık yalnız oturuyor, kapının çocuk kilidini aktif ettiğinizden emin olun. Yoksa açıyor