Zerrinakarsu Arkadaşlar bebeğim 2 ay 18 günlük doğduğundan ver salyası fazla akıyor. Reflü durumu var acaba bundan olabilir mi ?
Cicekimftm Zerrinakarsu Refluden kaynaklandığını sanmıyorum,çünkü benim bebeğimde öyleydi,zamanla yutmayı öğrendikçe düzeldi.
Cicekimftm Zerrinakarsu Evet aynen öyle. Bunun yutkunma refleksi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü 3. Aydan sonra yavaş yavaş düzene girdi.
Zerrinakarsu Cicekimftm umarım öyledir ya önüne birşey koymasam su gibi olacak. Bazıları salyası akıyor dediler kendi bebeklerinin sanırım akmamış siz böyle söyleyince rahatladım
Cicekimftm Zerrinakarsu Yok çoğu bebekte oluyor bu durum. Diş çıkarma dönemi başlıyor yavaş yavaş ,yakında kontrol edecek merak etmeyin. Tahmin edebiliyorum önlük olmadan imkansız önünde
Uykuyahasret Bebeğim 2 ay 20 günlük aynı durum bizde de var doktorumuz 5 aylıkta diş çıkaracaksa bile şimdiden akmaya başlar korkulacak bir şey yok dedi
Zerrinakarsu Uykuyahasret doğdu başladı tüm hızıyla devam ediyor kimisi erken diş çıkarır filan diyor