Mutluyuvam papatyasevdalisiii 10 kıloya 5 numara al buz 9 bucuk kıloyuz eşim gecen yanlıslıkla 4 Almus kucuk geldi sıktı beli 5 iyi ama lastık izi flaan olmuyor
Vlns papatyasevdalisiii kesinlikle sleepy biraz lastik izi yapıyor ama hepsinde aynı sorun var malesef . Prima molfix hepsini denedim. Ama sentetik dokuları var sleepy gibi doğal değil
Alanbebek papatyasevdalisiii sllepyy gece kulodu cok memnunum sızdırma vs yapmıyor biz 9 kiloyuz 4 numara kullanıyoruz bebegımın beli ince biraz tam oluyor
cansukayra papatyasevdalisiii Prima aktif kilot bez kullanıyorum sızma yok gece onu takıyorum gün içi cırtlı olanını iz yapmıyor molfix de kullandım oda iyi ama göbeğinde iz yapıyor en iyisi Prima
Nuray63 papatyasevdalisiii 6 al o zaman ben Sleepy de her zaman bir numara büyük alıyorum bedenleri küçük oluyor diye
Medusafer papatyasevdalisiii kizim 3 aylıkken başladım kulot beze sonra birdaha cirtli bez kullanmadık çok rahat ben prima prenium care kulot bez kullanıyorum çok rahat bir kere sızdırma problemi yaşamadım kızım 9 kilo 4 numarasını kullanıyorum
Yahya_17 papatyasevdalisiii cırtlı bez de. 4 numara kullanıyorsanız külot bezde bir nunara büyüğünü alın bence
Deryadeniz12 papatyasevdalisiii Cnm dört numara cırtlı bez kulaniyosan külot bezde 5 Alcan cunki külot bez küçük oluyor bir numara büyük alman gerekiyor oğlum da 10 kilo beş ideal canım
Sunlight papatyasevdalisiii sleepy hangi numarasını alırsak alalım iki bebeğimde de sızdırma yaptı onu baştan eledim o yüzden. Külot bez için goon premium soft öneririm çok memnunum me sızdırıyor ne iz yapıyor😇