Derenimomteacher Merhaba anneler , bu asiyi saglik ocaginda yaptiran var mi ? Eczaneden alip saglik ocaginda yaptiracagim , alip direkmi goturdunuz , yoksa bir gun beklemek gerekiyor mu ?
sevdegnky Derenimomteacher alıp direkt götürebiliyorsunuz. Ama doktorun reçete etmesi gerekiyor aşıyı. Direkt satışı yok diye biliyorum
unvrn Derenimomteacher ben direk eczaneden gidip aldım recetesiz saglık ocagında direk verdiler zaten agızdan iciriyolar
Cicekkizliya Derenimomteacher bence takibuni yapan doktor yapablr. Biz hastaneye ödemesini yaptık doktorumuz kendi yaptı zaten ağızdan verilen bi ilaç… Biz ilk doz 3 aylıkken 15 gün sonra yani 5 aylıkken 2 dozu yaptrcaz. Fiyatta ilden ile değişiyor bence ben yorumda yazılan kadar ücret odemedm
sevdegnky Derenimomteacher sağlık ocağında yapıcaksanız eczaneden almanız gerekiyor. Her eczane hemen bulundurmayabiliyor onu öğrenmek gerek oyuzden bir gün öncesinden söyleyip getirtmek gerekebilir. Fiyatları da tek dozu 250-300 arası değişiyor. 2 doz şeklinde oluyor. 2. Ve 4. Aylarda. Ya da 3. Ve 5. Aylar olarak. 2 dozu da 500-600 arası toplam tutar gibi
unvrn ceyhunun_annesi valla 4 aylıkken ilk doz 5 bucuk aylıkken 2. doz yaptırdım eşim aldı ama 520-600 arası biseydi tamda hatırlamıyorum ama pahalı bi aşı
Kk41 Derenimomteacher En geç 3 ay 15 günlükken yapılabiliyor 2 doz. Bazı sağlık ocakları yapıyor reçetesiz bazıları yapmıyor hemşirenize sorun. 367 TL 1 dozu soguk zincirden ayrılmaması gerekiyor dikkat edin
Gncdmrl Derenimomteacher Recete ile degil ben direkt gittim aldim snra hemen saglik ocagina gittim beklemene gerekyok. En gec 15 haftalik yapilior bilgin olsun
Yasemin38 Derenimomteacher canım direk eczaneden al götür sağlık ocağına hemen yapıyorlar. Birgün falan beklemene gerek yok