Gardenya7 Dün akşam rota aşısı olmuştu bebeğim 2 ay 11 günlük bu sabah kalktığından beri aşırı huzursuz sürekli ağlıyor hiç böyle yapmazdı aşı sonrası başına böyle bir şey gelen oldu mu ne kadar sürecek acaba? sizde neler olmuştu
BarlasMomm Gardenya7 aşılardan sonra 3 gün huzursuzluk ateş agrı yapabilir diye biliyorum. Doktorunuza danisip biraz calpol verebilirsiniz rotadan dolayi karni ağrıyor olabilir ishal yapiyor çünkü
Gardenya7 BarlasMomm teşekkür ederim, evet söylemişlerdi, ben deneyimleyenlerden öneri almak istedim, daha önceki aşılardan hiç rahatsız olmamıştı :(
BarlasMomm Gardenya7 anladım gecmis olsun çok her aşı bebekte farkli bir etki yapiyor. Bizde 6.5 ayligız menenjit aşılarimiz ağır ve atesli geciyor. Ben duruma gore ilk 3 gün calpol veriyorum cok rahatlatiyor bebeğimi daha rahat uyumasini sagliyor onun disinda huzursuzluk icin yapilabilecek bir sey yok gibi
Gardenya7 BarlasMomm ateşi olmadı ama eğer calpol rahatlatıyorsa huzursuzluk için doktorumuza sorayım çocuk boşuna ağrı çekmesin ☹️ Teşekkürler
BarlasMomm Gardenya7 calpol ateş düsurücü agri kesici olarak geciyor karin agrisi olabilir danisin muhakkak