Musam Gündüz 2 satte bir 80 cc mama veriyorum gece 3 satte bir 75-80 cc mama veriyorum (anne sütü yok) normal mi
ikizbabymom Musam eğer isteğiyle içiyo ve içtikten sonra kusmuyosa sorun yok her bebeğim nide kapasitesi farklı
Belciminannesi Musam 90 cc içiyordu o zamanlar 2 saatte bir gündüz daha çabuk acıktığı oluyordu o zamanda 75 90 arası veriyordum
Alp16 Bende 90 cc içiriyordum bebeğe göre değişiyor kg yu 150 ile çarpıp günde kaç kez mama verdiğinizi bölün sonuç ozaman ne kadar vermeniz gerektiği çıkıyor
Musam Alp16 2 saatte bir mi 90 cc veriyordunuz? Benim oğlum 80 ı zorla içiyor içmek istemiyor 60 dan sonrasını
Musam ikizbabymom gun içinde bir defa 10 cc kadar veriyorum kimyon ve rezene suyu da veriyordum biraz önce mamasının içine yarısını kimyon suyu diğer yarısını normal suyla mama yaptım 75 cc içti acaba mamayı mı sevmiyor yoksa kimyon suyunu lıkır lıkır içiyor
ikizbabymom Musam her beslenmeden sonra verebilirsin 1-2 çay kaşığı hem ağzı temizlenir.Ben hiç formül mamaya bişey katıp içirmedim doktora danıştın mı
ikizbabymom Musam sen bilirsin tabi ki ama danışmakta fayda var daha çok küçük bi de mamayla karıştırıyomuşsun bu konuda bi bilgim yok yanlış anlama bana doğru gelmedi sadece
Alp16 Musam her bebeğin iştahı farklı oluyor eğer yetmeseydi huysuz olurdu uyumazdı. Günde 5 çişli bez alıyorsanız problem yoktur
Belciminannesi Musam normal bazen 60 içmezdi benim kızımda mesela şimdi 2 aylık oldu 120 içiyor normalde ama bazen 75 içiyor 90 içiyor ona göre de kendini ayarlıyor uyanıyor yada acıktığını ben hissediyorum artık farklı sesler çıkarıyor ihtiyaca göre anlıyorum 🤗
Musam Belciminannesi 10 gun sonra Allah izin verirse oglum da 2 aylık olacak daha fazla içmek ister mi acaba 🤷🏻♀️