Goktepe16-04-19 Merhabalar aranızda yeniyim.Kan uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olan bebek düzelir mi lütfen yardım edin,bi akıl verin tecrübeli anneler 🙏
NeslihanBusra Goktepe16-04-19 düzelir tabi sıkmayın canınızı, en kötü ihtimal 1, 2 gece fototerapi alır hastanede ama düzelir
ErtugrulAnnesii Goktepe16-04-19 elbette düzelir , hiç stres yapmayın hiç. Bol bol besleyin uyandırıp 🙏🏼
Minigimgeldi Goktepe16-04-19 korkma canım geçer bizim de öyleydi değeri 14 e kadar geçti 1 buçuk saatte bir doyurdum karnını 23 günlük olduk geçti şimdi iyi çok şükür ama biberona alıştı o sırada maalesef
Goktepe16-04-19 Hastanede tedavi aldı bi gece ama biraz düştü yine 10a çıktı .şimdi taburcu ediyo doktor.kötü bi gidişat olsa taburcu etmezdi dimi??çok korkuyorum😥😥
Rimaasaf Goktepe16-04-19 zaten tekrar çıkmazdı normal merak etme düşecek o doktoruz size bı grafikten bahsetmiş olmalıydı sarılık grafiği
Goktepe16-04-19 ErtugrulAnnesii dün geceden beri kahroluyorum inanınki rabbim tüm hasta olanlara şifa versin🙏
iremturan Goktepe16-04-19 canım korkma sarılık çoğu bebekte görülebilen birşey benim bebeğinde de kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık vardı. 14,99 du değeri 16 dan sonra yatış yaparız demişti doktorumuz ama gerek kalmadı bol bol emzirdim
ErtugrulAnnesii Goktepe16-04-19 çok haklısınız. İleriyi düşünün hep. Amin tüm evlatlarımıza şifa versin Rabbim. Beterin beteri var🙏🏼
Goktepe16-04-19 Fidan66 gerçekten mi sizin de mi kan uyuşmazlığı sebebiyle miydi? Kaç günde atlattı canım bebeğin?
Fidan66 Goktepe16-04-19 evet bizimde kan uyuşmazlığımız vardı sarılık olduk biraz kilo verdik o süreçte göğüslerim yara oldu doğru düzgün emziremedim bile ama yinede geçti cok şükür hemen hemen 10-15günde atlattık şuan 1aylığız hiçbişeyimiz kalmadı sıkıntı yapmayın bende cok ağladım ama herşey geçiyor 😊
Goktepe16-04-19 iremturan çok geçmiş olsun🤲 D vitamini falan uygulanır mı acaba canım ya da yanlış mı yazdım divit mi ne?
Goktepe16-04-19 Eda-aks34 allah razı olsun canım🤲 Ne kadar süreyle emzireyim 1saat aralıklarla iyi mi sık mı?
Eda-aks34 Eda-aks34 hiç saate takılmadım ben çok uyutmamaya çalıştım elimden geldikçe emzirdim zaten doyduğunda almıyor kuzum memeyi