Aybarsayse Oğlum yürümeye çalışıyordu dustu koltuğun köşesine çaptı kasının üstünü sisti morardı buz koydurmuyor zeytinyağı sürdüm ne yapabilirim
Tuba Aybarsayse benim oğlum da öyle bir çok kez düştü. Pek bir şey yapmadım. Doktorumuz bayılma, kusma, gözde kayma yoksa endişelenmeyin demişti.
hunilimomm Aybarsayse geçmiş olsun takip edin uyutmayın 2 saat hareketlerinde bi değişiklik olursa hemen acile götürün benim kızım da bi kez sandalyeden düştü kafası ve burnu sisinse götürdük ama bişe olmamıştı
GokturkAlp Aybarsayse Merak etme birşey olmaz, yüksekten düşmediyse yada çok sert çarpmadıysa. Daha çok düşüp kalkacak. Gözlemle biraz hal ve hareketlerini. Masa,sehpa gibi sivri köşeli heryere köşe koruyucu silikonlar yada aparatlardan takmakta fayda var.
Merryyy Aybarsayse benim oğlumda geçen gün masadan düştü biranda çok şükür birşey olmadı ama çok korktum bende elim ayağıma dolandı o ağlarken bende ağlamıştım oğlunda kusma gözlerde kayma burun kanaması vs. Yoksa doktora gitmeye gerek yok diyorlar sen Yinede 2 saat gözetim alsında tut canım uyutma çok geçmiş olsun 🙏🏻
Merryyy Aybarsayse hirudoid forte diye bir krem var bunu düşünce vurduğu yere hemen sür canım morarmıyor kızarmıyor bile anında geçiriyor geçen oğlum yürürken kapıda düşmüş eşim getirdi morarmaya durmuştu hemen sürdüm geçirdi daha fazla morarmadan anında sürersen hemen etki ediyor banada arkadaşım tavsiye etmişti uygunda fiyatı ☺️
DS123 Aybarsayse aynenbenim oğlumda çok düşüyor vuruyor sağlık ocağı hirudoid vermişti süre süre bitti neredeyse çok iyi gelşyor hemen şişi indiriyor morartıyı alıyor
Arenn Merryyy aynen bu krem bence her evde bulunmalı bize de dr önermişti yeni yürüme zamanları çok düşüyorlar maalesef
ikimelekannesi_ Aybarsayse Kusma bayılma bilinç kaybı vs yoksa bişe olmaz canım benim kızım yürümeye çalışırken nerelerden düştü canı çıktı ama çok şükür bişey olmadı
Aybarsayse ikimelekannesi_ ne kadar üstüne de düşsen olacaksa oluyor bende babasi da 1 dakka yanlış bırakmıyoruz çok hareketli 1 dakka durmaz
Eymenncik Aybarsayse hic bir sey yapmaniza gerek yok, buzu direk temas ettirmeyin havluya sarip koyun. Onun haricinde gozlemci olun. Kusma, goslerde kayma, sersemleme, uyku hali vs durumlari varsa doktorunuza goturun.