Meltemkrmn
Saf zeytinyağı sür biraz ben öyle toparladım az da olsa şimdi de Philips avent göğüs kalkanı sipariş verdim onu bekliyorum. Bi de sütünü her emzirmeden önce ve sonra göğsüne ucuna sür hemşire söylemişti işe yaradı bende. Geçmiş olsun inşallah düzelir kısa zamanda
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] canım benim mememde öyleydi kanıyordu ben aglayarak veriyordum mememi birde hep sag gogsumu vermisim sol gogsum minicik kaldı bak ben cok arastirdim tahinin üste cıkan Yagını. Sür birde karabaş var kuruyemiscilerde onu kaynat suyunu pamukla sür çok işe yaradı valahi bende pahalı pahalı kremler aldım hicbir ise yaramıyor insallah düzelir bi an önce .😊😑
BetulBelis
[bilinmeyen] Bir ayvanın çekirdeklerini 2 yemek kaşığı suya koyup bir gece bekletin jel krem gibi oluyor onu sürün devamlı inşallah geçer bende şuan onu yapıyorum😊
Sheqermom
[bilinmeyen] şimdi nasıl hala devam ediyor mu bende de aynı sıkıntı var zeytinyağı sürütorum ama hep böyle olacak diye korkmuyor değilim😕
Sheqermom
[bilinmeyen] benimkide 10 gün oldu ama geçmiypr 😕yara olmasına rağmen emziriyprum inş geçer
OzgeAta
[bilinmeyen] benimde yara olmaya başlamışto babe diye bir krem aldım ve Aventin göğüs kalkanları var onları kullanıyorum hala ve ne bir yara ne de bir acım kaldı artık oranın hava alması nemli kalmaması kuru olması gerekiyor ped kullanıyorsan bence hemen bırakmalısın benim ertesi gün iyileşti göğsüm ☺️