Nurss23 Annesininprensesi-14 gerek yok burlar çok sıcak perişanlık benim kızım 11 aylık giresunluyum ben geçen pazar yaylaya çıktık ne yedigimden ne oturduğundan bisi anladım çocukla bisi olmuyor bide sakin benim kziim öyle huysuz fln de değil ama uyutmadı yedirmesi arbada uyudu üşüdü terledi o bu oy oyyy artık bahanesine bırakıp gidiyorum
Deletedmom0099 Annesininprensesi-14 bebeksizken gittiiğimde bile çok yorucuydu, bebekle cesaret edemem
Birkucukeylulmeselesi Annesininprensesi-14 bence gidin çocuğumuz oldu diye neden herşeyi erteleyip vazgeçelim burnunuzdan getirse de anısı olur bence yani🙃
Annesininprensesi-14 Durukusunannesii evet özel araç aşırı tempolu olacağı için nasıl geçer diye çok tereddutluyum:)
Annesininprensesi-14 Nurss23 İstanbul da aşırı sıcak doğaya verelim kendimizi dedik:) Karadeniz aşığıyız tekrar böyle bı gezi yapalım dedik ama bu sefer kızımızla ama dediğiniz gibi çok zor olacak heralde
Nurss23 Annesininprensesi-14 evet bende karadenizdeyim burlarda sıcak merkezle köyler yaylalar serin geceleri gündüz fena yinede siz bilirsiniz bebekle çok zor canım benim çok
Durukusunannesii Annesininprensesi-14 bizde Perşembe günü çıkcaz yola biz tur gibi değil evimiz var orda ama sürekli gezcez yani Rize Trabzon artvin
Annesininprensesi-14 Durukusunannesii bizde program yapmayı planlıyoruz aynı şekilde Trabzon Rize Artvin detaylı gezmek istiyoruz ama nasıl olur çocukla hiç bir fikrim yok
Durukusunannesii Annesininprensesi-14 benm kızım 8 aylık valla zaten hamileliğimn basından beri evdeym hiç düsünmüyorum eğlenmeme bakcam ınsallah güzel geçer 🥰
Annesininprensesi-14 Durukusunannesii kesinlikle hamileliği olsun bu aya kadar falan hep evde geçirdik pandemiden dolayi o yüzden zor olsa da bu yıl açılmak istiyoruz :)
Birdunyagezegen Annesininprensesi-14 gidin kız ne saçması valla bizde bir haftadır Antalya çıkışlı uçaklı Karadeniz turu arıyoruz ama yer yok hiç bir turizm sirketinde insanlar önceden kapmış kotluklari
Annesininprensesi-14 Birdunyagezegen kesinlikle bu pandemi de herkes sıkıldığı için çoktan kapmislardir..bizde tur ile değilde eşim ben 11 aylık kızımız kendi aracımızla tur gibi yapalım diyoruz nasipse
Birdunyagezegen Annesininprensesi-14 o zaman çok daha rahat edersiniz arabamızı satttik yoksa şimdi asla durmazdik 😊 ve bebeğiniz büyük bizimde 11 aylık bence kaçırmayın bu fırsatı
RainOverMe Bebeğim on aylık, planlarımızda vardı ama vazgeçtik, ne arabada ne evde ne de dışarıda hiçbir şekilde durmuyor, başka bahara artık🤗 iyi gezmeler🙏🏻🤗