hasret_bilal Arkadaşlar merhaba 4 günlük bebeğim var 3 gündür gaz sancısı yaşıyor. Sırtını ne kadar ovalarsak ovalayalım bir türlü geçmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Deletedmom0099 hasret_bilal gaz damlası kullanabilirsiniz. nurse harveys iyi aslında ama bize hiçbir şey fayda etmedi 3,5 aylıkken kendiliğinden bitti, kolikti. rezene demleyip için, süt mısır, bulgur, nohut, kuru fasulye, mercimek bunları yemeyin gaz yapar
Miracatlas hasret_bilal maflor damla var probiyotik bağırsak düzenleyici kullananlar çok memnun koliği önlüyor bizde işe yaramıyor o ayrı ama kimden duysam çok memmun kalmıştı deneyin isterseniz. Sizde yemeklerden sonra kimyon çayı içebilirsiniz
Ozlemparlak hasret_bilal bizde de durum öyleydi canim kesinlikle 1 ay dolmadan gaz damlası önermesi doktorumuz sonra youtubeden gaz videoları izleyerek cikarttik rahatladi alttan da üstten de çıkardı 1 aylık olunca gaz damlası hiç ise yaramadı bi arkadaşım bebek spa önerdi muhteşem bisey 40 çıkarmaya götürdüm hatta masallah ogün bugündür gazını kendiliğinden çıkarıyor cok ise yaradı tavsiye ederim 40 inda götür ama ayda bir 3 4 aya kadar götür benim bebeğim 3 aylık olucak 10 gün sonra o zamana da goturucem spa kesin çözüm oldu bizim için
Birprensesannesi27 hasret_bilal metsil ve kirazı yiyin cekirdegini kuruttun ama çekirdekte bişey kalmasın cünkü yanıyor pis koku oluyor mikro dalgada 4 dk ısıtın beze sarın Karnına baglayın kiraz cekirdegi bel kemeride var ama cok pahalı şimdi acil istyosanız sıcak su torbasına sıcak su koyun beze sarın yakmıyacak şekilde karnına koyun ben her gece kiraz cekirdegini baglıyorum soguk almasın diyede cok işe yarıyor sabaha gelsin pırtlar
Glbyz93 4 günlük bebekte gaz sancısı olacagını pek sanmıyorum isterseniz doktoru ile bir görüşün ağlıyor ise doymuyor olabilir
idilolo Ozlemparlak gaz videosunu nasıl arattınız, bebek gazı çıkartma mı? Bi de spada napıyor? Kafalarına şişme simitle yüzüyorlar di mi
Ozlemparlak idilolo yenidogan gaz masajı şeklinde yazdık evet simitle yuzduruyorlar ve masaj falan yapıyorlar zaten o su normal su degilmis bizim gaz sorunumuz spayla düzeldi
burjuvaanne hasret_bilal annem iyi bir aktardan elma yagi aldirmisti bana , göbek deligine deydirmeden karninin sag ve soluna , ayaklarinin altina ve dizlerine suruyoruz ama amaan ha parmaginiza bir damla yayın sadece dedigim yerlere komple surun, kendinizde 1 damla agzinida damlatin yeter birde size bi video atabilirsem atayim gun icinde tekrarlayin cok faydasini gorursunuz kolay gelsinn
ayseekaya Kesinlikle bunu dene ben çok rahat ettim bir çay kaşığı kimyon bi çay bardağı kaynar su iki tanede şeker koy bir iki dakka bekle demlensin sonra bi çay kaşığı bebeğine içir kalınıda kendin iç hem sütünde de gaz kalmıyor