Kızlar Bi hafta kadar oldu bezi çıkaralı ama sadece gündüzleri gece takıyorum hala süt içip uyuduğu için bezi bayağı dolu uyaniyo hatta sızdırdığı bile oluyo Bi haftadır da hep evdeyiz kaçırır korkusuyla çıkmadım hiç ama sıkıldık tabi artık çişi geldi zaman soluyor ama tabii anında yapiyo gibide bugun hiç kaçırmadı derken Bi kere yaptı ama tam yaptı kabızlık var gibi bide anne çişim geldi diyip defalarca boş döndüm çünkü aslında çiş değil de kaka yi söylemeye çalışıyordu ama yapamıyordu neyse yapsın da onu altına yapsa da olur dedim kabız olup yapamaması daha kötü bence çünkü onu yaptı şükür külot a da olsa . Yani çok korkarak başlayıp geçen gün pes edecektim ama şükür daha iyiyiz şimdilik. Uzun oldu ama sorum şu artık dışarı çıkmak istiyoruz ve çıkarken ne gibi tavsiyeleriniz olur çok korkuyorum olur olmadık yerde kaciripta elim ayağıma dolaş çak diye akşam yatarken bezledim ama yine çiş gelince sole dedim şükür söyledi tabi o arada yaptı da ama o ayrı nasıl cikiyim dışarı neler alıyım yanıma dışarıda Pet şişelere yaptırırım diyorum gelirse lazimligida alcam yinede eşimle olursa ama başka ne öneriniz olur dunden beri tutmaya başladı gibu bide 2 3 saat yapmadığı da oldu