Minikoalamm Zynpck0101 canım bebeğine 150 CC ver o iki saat sonra yine ister çünkü alışıyorlar sürekli aynı zamanda beslenmeye bak ne bebeğime bazen 90 veriyorum yine aynı sürede acıkıyor 150 veriyorum yine aynı sürede acıkıyor
ikizbabymom Zynpck0101 cc olarak söylemeyeyim her bebeğin mide kapasitesi farklı ama biz hastanedeyken doktor mama saati gelmeden huysuzlaşıyo mu diyodu cevap evetse 10 cc arttırıyodu
Baharbek Zynpck0101 bizimkide 90 içiyordu ağlıyordu saati gelince dediğiniz gibi 2 saat yani. gelişmide normal gidiyor 4 aylık şuan 150 içiyor 3-4 saatte bir. Kimi bebek daha iştahlı olur kimisi olmaz siz bebeğinize göre davranmanız lazım
Sevde21 Zynpck0101 benim oğlum 3 aylık sütüm de hiç yok denecek kadar az Bi gogus zaten kurudu öteki de damla damla ama 2 saatte bir 30 cc bile zor veriyorum oda yarısını döküyor 😞
Deletedmom_64 Zynpck0101 d3mekki doymuyor bir haftalıkken 35 cc veriyordum doktor saati gelmeden ağlarsa demek ki doymuyor 3 ile 5 cc artıra bilirsin dedi
LinaAzem Zynpck0101 kilosuna göre doktor hesaplıyı bence en doğru sonucu öğrenmek için doktora sor benim bebeğim 15 günlükken 3500 dü kilosu ve doktor 90 cc yi 3 saatte tüketmesi gerekiyor demişti
Meralmirayy Nurss23 bebekten bebeğe değiştir canım şükür ben bir gaz sancısı çekmedim ve doktorum önersiyle hep hareket ettim
milasuna Zynpck0101 30 cc yazmışlar ama az bence ben sütümü sagmistim 5 günlük tu 60 cc ye yakın icmisti