Semanur1elizan Merhaba anneler bu tarz bisiklet alıp memnun kaldığınız marka var mı kullanışlı ve sağlam olmasını istiyorum temiz kullanılmış ikinci el de satanınız varsa da görüşebiliriz 😊😍
Zumra_ Semanur1elizan bu aralar gözüm globber marka bisiklette çok almayı istiyorum 10 aydan 5 yaşına kadar kullanımı var 😍
[silindi] Semanur1elizan Ankara’dayım, düşünürseniz elimde kırmızı renkte bisiklet panda var benim kızım bebek arabası, kanguru ebeveyn kontrollü Panda hiçbirini sevmedi o yüzden kullanamıyoruz
Elif_erva_ Semanur1elizan benim kızımda bebek arabasında durmuyor, kanguruda artık yorucu oluyor diye alalım dedik. Çok sevdi, artık hep onunla dışarı çıkıyoruz, çok çok memnunuz🥳
elifineylulu Semanur1elizan 8 aylıkken almıştık 3 aydir kullanıyorum hep de İyiki diyorum bebek arabasına hiç binmez ondan da indiremiyoruz Baby Hope marka aldım fiyatı da uygun ben elden aldım ama trendyoldan bakabilirsiniz ordada vardı biz alırken hemen hemen aynıydı fiyatı
Semanur1elizan Zumra_ çok pahalı bir marka bütçem o kadar yok baby plus ürünü yada Kraft ürünü arasında kaldım tşk ederim yorumunuz için 😍🥰
Semanur1elizan [silindi] tşk ederim pandalı değilde uzun süreli kullanabileceğim sağlam bir ürün istiyorum 😍🥰
Deletedmom0099 [silindi] ya ben ondan almak istiyorum ama istanbuldayım. kargo zor olur sanırım, dimi 😊
Semanur1elizan Elif_erva_ bisiklete bayılıyor kendim kullanırken de taşıması zor oluyor maşallah kendini tutuyor önüme oturtup beraber sürüyorum çok riskli oluyor o yüzden almak istiyorum sevmez diye almamıştık
[silindi] Deletedmom0099 Zor olabilir kırılma olasılığı yüksek kargoda Ankara da olsaydınız elden uygun fiyata verirdim 💐