Birkucukeylulmeselesi Tiktokta başvuruyu paylaşan 2-3 video gördüm bende başvurabildim ablama da yaptırdım sonra yorumda yalan vs dediler e biz başvurabildik sonucu da bulamıyorum başvuran duyan bilen varmı ne kadar olduğunu da bilmiyorum da öyle başvurdum
Karas Birkucukeylulmeselesi e devlet dışında biyerden başvurduysanız yalandır bilgilerinizi almak için olabilir
Dilaramina Birkucukeylulmeselesi sosyal yardım belki kurban bayramı için de verilebilir ondan basvurabilmişsinizdir başvurular açılmış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum zamanla göreceğiz
Birkucukeylulmeselesi Dilaramina e devletten girip başvurdum dolandırılma gibi bir durum olabilir mi ki ya kafam karıştı eşime de söylemedim istemez çünki başvurmamı diye bende e devlet güvenilir dir diye yaptım 😥
Birkucukeylulmeselesi Beyziikoo e devlet ten başvurdum o yüzden içim rahat başka türlüsüne bende yanaşmam ama e devletime girip yaptım
Karas Birkucukeylulmeselesi eğer birinin paylaştığı linkten girdiyseniz yine sıkıntı sayfaları kopyalayıp bilgi çalıyorlar muhtemelen dolandırıcı siteydi
Aselipekveannesi Birkucukeylulmeselesi malesef edevlett sitesinin aynisini kopyalayip bilgileriniz calmistir
Beyziikoo Birkucukeylulmeselesi E devlet sayfasının aynısını yapmışlar haberlerde öyle dediler siz güveniyorsanız eminseniz çıkar inşallah ne deyim.
Zehr Birkucukeylulmeselesi e devlet orijinal siteden mi yaptınız? Çünkü nerdeyse birebir sahte sitesi yapılmış dolandırıcılar tarafından
Mom0768 Birkucukeylulmeselesi bilgilerinizi girmiş olduğunuz sayfa e devletin birebir aynısını kopya yapmışlar akşam haberlerde çıktı bütün bilgileri alıyorlarmış bu şekilde.
Dilaramina Birkucukeylulmeselesi yok canım dolandırma değil sosyal destek içindir o edevlette dolandırma olmaz ben ilk verildiğinde başvurmuştum çıkmıştı sonradan iki kere daha verildi ama ben basvurmadım otomatikmen basvurulmuştu e devlette tekrar yattı. Şimdi baktım süreç devam ediyor diyor yine belki yine verecekler. Sen almışmıydın
Ylcmelis Birkucukeylulmeselesi Bende öyle yaptım da zannetmiyorum dolandırıcılık olsun sonuçta devlet sitesi bilgilerimiz kayıtlı sanmam
Birkucukeylulmeselesi papatyasevdalisiii e-başvuru/kaymakamlık işlemleri/ sonra gelen kısımları doldurdum BAYRAM HARÇLIĞI yazdım işte gerekli yerleri doldurdum
papatyasevdalisiii Birkucukeylulmeselesi teşekkürler denedim beni direk pandemi başvuru sayfasına yönlendiriyor
Birkucukeylulmeselesi Mom0768 umarım yalan dır çünki her zaman girdiğim e devlet sayfasından e devletime giriş yapıp başvurdum
Birkucukeylulmeselesi Dilaramina yok asker eşiyim eşim başvurma saçmalama diyordu hep şimdi de görünce biraz sıkışıktık çıkarsa eşimde sevinir dedim başvururken izin vermez ama çıkarsa ses etmez diye başvurdum hiç almadım hiç te başvurmadım şimdiye kadar
Birkucukeylulmeselesi Mom0768 yani e devlet her zaman ki girdiğim sayfa şimdi yine girdim eski bilgilerim vs yani e devleti kullanan sürekli giren birisiyim bir farklılık göremedim ama umarım bir sorun yaşamam