21idil Kızlar oto koltuğu alcaz da hiç anlamıyorum onlardan nelere dikkat etmem gerekiyor kızım 6 aylık olmak üzere kaç kilo aralığı almam lazım Anlayan var mıdır şimdiden teşekkürler 😇
Anne80 21idil ben jolie babg evry stake sanırım böyle yazılıyor 🙈 ondan aldım biraz pahalı ama kızım içinde 5 daha sonra uyur sevdi yani. Öncelik emniyet sonra koltugum minderi vs önemli hani sert bazısı benm kızım ki 0 36 ay 3 katmanı var büyüdükçe onları çıkartıyorsun
Sedeeff 21idil biz yoyko 360° dönebilenden aldık çokta memnunuz. Yatış pozisyonu olsun oturma alanının genişliği falan gayet güzel. Büyük meblağlar ödemeye mecbur değiliz 💐
mom006 21idil 0-36 kiloya kadar kullanabileceğin al 18 kilaya kadar aldık ilk acemilik sonra bitti işi kaldı öyle. yeni aldık joie markasının ebebekte indirimi de vardı. değerlendir kesin. bebekken de kullanabilior bir de kemer şekli daha güvenli araştır onu
Birkucukeylulmeselesi 360 derece dönüyor olması çok lazım bir özellik canm isofixli olması bence kilo da en yüksek 36 olna var alt sınırı unuttum onu alsanız iyi olur bence bizimki 0-18 miş ne zaman 18 kiloya kavuşuruz bilmiyorum ama 38 olsa daha içime sinerdi galiba biz bütçemize göre aldık o yüzden kiloya takılmadım mecbur
Alpbeybi Britax-Römer Dualfix aldık daha yeni. e-bebekte indirimdeydi o fiyata bi daha zor yakalanır dedik 😂 bebe daha 1 aylık 🤣 360 derece dönmesi Isofixli olması Güvenlik testlerindeki başarısı benim için önemli noktalar 🙏🏻
Nefesinannesii Canım 36 aya kadar olanlarından al 4 5 yaşa kadar gidiyo içinde minderli olanlar kuçükken kullanılıyo büyüyünce cıkıp daha çok alanı oluyo, yatay şekilde olmasina dikkat et çok işe yarıyo isofixliler var arabaya direk baglaniyo digerleri emniyet kemeriyle baglaniyo o sama kalmış çom fark etmiyo açıkçası fiyat önemli degil dersen beesafeninkilere bak yada joie daha uygun olsun dersen e bebegin kendi markasi var bide kraftınkileri bak🙂