Mihribann11 Kizĺar kızım kilo almıyor, bana tarif verin lütfen. Isın kötü yani köye geldim herşey kısıtlı burada. Kızım 9 aylık olmak üzere
Bebegimm1 Mihribann11 tarif kitabimdan yazim denemedim hic.kilosu yerinde zaten diye 1 yemek kaşığı irmik 1bardak ilikli et suyu 1tatli kasigi tereyag Et suyu yoksa tavuk suyu bunlarda yoksa su ile de hazirlaniyor Içine kıymada ekleyebilirsiniz Belki boyu uzundur ondan kilosu belli degildir arkadasimin bebegi 10 aylik 9bck kilo hic de kilosunu gostermiyor boya gidiyor cnku kafaniza takmayın kilonun hic onemi yok benm gozumde saglikliysa inanin gerisi onemli degil
Zelihaa78 Anne80 merhaba benim bebeğimde 5 aydır kilo almıyor kan damlası hic kullanmadm ondan mi acaba
Karamazofkardesler Kilo demek sağlık demek değil. Lapalarla şekerli muhallebilerle aldıracağınoz kilo da sağlıklı değil dengeli bir beslenme planı hazırşayın doktorunuza danışın bir gün sebze bir gün protein ağırlıklı besleyin sebzeyi yoğurtla verin. Ekmekten nişastadan boş kilo yapan zararlılardan kaçının. Sorf kilo alsın diye karbonhidratla zehirlemnin alemi yok doktor sağlığında problem yok demişse sıkıntı yapmayın. En sağlıklı takviye gece 1 kere gündüz bir kere mama verebilirsiniz böyle ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almış olur. Bebelac gold tavsiye ederim
Mihribann11 Karamazofkardesler zaten oylr yapiyorum meyve si çorbası biberon maması düzenlenli olarak gidiyoruz. Onun için herşey tabiki sağlığı önemli çok şükür yerinde . Her anne gibi bende evladının iyi sağlıklı huzurlu olmasını isterim
Anne80 Mihribann11 canım bilemedim ama irmik pirinç unu tarzı şeyler kilo aldırıyor dediler ama emin değilim bide kan damlası vs kullanıyorsun dimi
[silindi] Sağlığı yerindeyse kilosunun ne önemi var,ben bunu anlayamıyorum.yedirdiğiniz şeyler sağlıklı mı değil mi siz ona odaklanın,bağışıklılık önemli kilo değil. Bağışıklık olmadıktan sora kkilosu yerinde olmuş neye fayda 🤷♀️
Anne80 Zelihaa78 canım bilmiyorum ama 4.aydan sonra anne sütü kan alımı için yetersiz diye biliyorum Bi ihtimal olarak görüyorum tabi net bişey diyemem