Happydef Gizem97 Prima premium. Baby turko, sleepy ve diğer bir çok markayı denedim tek pisik yapmayan Prima
2bebelianne__ Gizem97 prima premium care kullanıyorum çok memnunum bebeğinizin cildi hassasa bunu tavsiye ederim bizde prima kullanıyoruz
Gelincik06 Gizem97 Baby turco aldık pişik yaptı slepye geçtik pişik yaptı sleepy nin bebeğimin kilosuna göre bir üst boyunu aldık pişik olmadı 4 aydır kullanıyoruz bakalım 4 e geçeceğiz yapacak mı pişik
Ncy Molfix pure&soft serisi çok güzel birde e bebek markasi baby me kızıma bu ikisi pişik yapmadı ıslak mendil kullaniyorsanız onada dikkat edin onlarda pişik yapmasına sebep oluyor
Keskeuyusamm Premium care öneririm çok memnunum biz külot olanını kullanıyoruz ama normali de çok iyi
Cokilerce Gizem97 15 aylik oglum dogdugundan beri soffio kullaniyorum a101in kendi markasi hicbir sikayetim olmadi cok şükür masallah diyeyim 🙈tavsiye ediyorum ☺️
Mavi666 Gizem97 prima pure protection. Pamuklu bezden farksız hiç pişik yapmadı benim bebeğimin de cildi çok hassas. Tavsiye ederim.