Prensimm Arkdaslar molfix 4. Numara bez kullanıyoruz hafif isal gibi tuvaletini yapsa oğlum hep sırtına kadar çıkıyor sizde de oluyor mu bana önerebileceğiniz güzel bir bez varmı
Eda-aks34 Prensimm ben yeni doğan almıştım çocuğumu kortizonlu krem kullanacak kadar kötü pişik yaptı asla almam tavsiye de etmem
minikkelebegimmm Prensimm molfixle basladik hep tasirdi sirtina kadar kakalari vardi hemde bebegim normal kiloda doğdugu halde a101 in bezine gectik soffiye cok memmnunum ne tasma var ne pisik
Cagla87 Prensimm Hem sızdırma hem de pişik yaptı. Külot bezi de cırt cırtlıyı da kullandım. Şimdi tekrar primaya döndüm. Çok memnunum
alicihankus Prensimm ya her bez de bu sıkıntı var maalesef ama bedenini düzgün alırsan sırta taşırma olmadı en azından kaka yapınca hemen alıyorum bi sorun olmuyo
duygubuyukkayaer Doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Acaba bez numarasını mı yanlış kullanıyorsun.🤔
Hohomoromu Prensimm Ben hep molfix kullandım canım ilk bebeğimde bırakana kadar bezi sırtına çıkacaksa eğer her türlü çıkıyor bez çok farketmiyor ama huggisin bezinin bel kısmı biraz daha uzun onu deniyebilirsin 👍
Gamzeyup Prensimm aylardır Molfix kullanıyorum oğlum 13 aylık ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Belki ishal olduğu için taşıyordur. Bezin beline gelen kısmını içe doğru katlayıp öyle bebeğinizin altını bağlanmanızı öneririm.😊
Prensimm Gamzeyup ishal olduğunda özellikle çıkıyor içede kıvırıyorum komple sırtına doğru çekiyorum ama çıkıyor anlamadım