juniorK Merhaba 10 günlük bir bebeğim var. Kesinlikle sol mememi almıyor. Sağ memeden sonra süt sağarak vermeye çalışıyorum. Sarılık sıkıntımız çıktı, 10 gündür düşmedi. Hazır mamaya başladık. Bu süreçler geçiyor mu, siz neler yaşadınız..
Tugbae juniorK yatarak vermeyi deneyim birde benim kızımda bazen tek meme emmekte inatlaşiyor yatarak verdiğimde kabul ediyor anlamıyor
Rabiazulal Geçiyor cnm herşey geçiyor sol göğüsüne sağdan süt al etrafına sür o zaman tutar belki sarılık içinde çok besle ve güneş ışığında yatır on dakika çok şükür bnm bebeğim hiç sarılık olmadı bnm sütüm sağdıkça bir iki damla geliyordu hiç gelmiyordu İnan varya emzirdikçe o bebeğin ağzı değdikçe mi şuan akıyo her akmasında topluyorum elinden geldiğince emzir mastit olur yoksa göğüsün tıkanırsa seni sıkıntıya koyar
Umutalim Bende sarılık olmasın diye mama vermiştim 70gunlık oldu memeyi tamamen bırakmak üzere şmdi kafamı duvarlara vurmak istiyorum memede ısrar etseydm belki oyle olmazdı şuan sütüm var emmiyor😬 size tavsiyem bol bol emzirin kucağınızdan hiç indirmeyin o çektikçe sütünuz artacaktır